Hopp til innhold

GOOGLENest HubSmarthøyttaler

Kompakt smart-display med høyttaler og 7” touch-skjerm til stemmestyring av smart-enheter med Google Assistant. Støtter norsk.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Google Nest Hub – kompakt smart-display med 7” touch-skjerm, høyttaler og stemmestyring

Google Nest Hub er et kompakt smart-display med innebygget høyttaler og 7” touch-skjerm. Du kan bruke den til stemmestyring av TV-er, anlegg, streamingtjenester og alle andre smart-enheter med Google Assistant som du måtte ha i hjemmet.

Nest Hub er perfekt til et lite nattbord. Om morgenen gir skjermen deg et raskt overblikk over avtalene dine og dagens værmelding. Har du for eksempel en smart kaffemaskin, så kan du starte den uten å reise deg fra sengen. Om kvelden kan du slå av hele hjemmet ditt fra skjermen, og lyssensoren tilpasser lysstyrken på skjermen automatisk etter omgivelsene, slik at den ikke forstyrrer deg når du legger deg til å sove.

Du kan styre musikk og volum i forskjellige rom eller fra et bestemt anlegg. Det finnes allerede mange stereo- og surroundanlegg, fra for eksempel Denon og NAD, som støtter Google Assistant. Hvis du er interessert i multirom, så kan få glede av Google Nest Hub i kombinasjon med HEOS-systemet, eller du kan se frem til at Sonos aktiverer Google Assistant på sine høyttalere.

Perfekt til multitasking på kjøkkenet
’Hey Google, vis meg en oppskrift på sjokolade-cookies’. Google Nest Hub er genial når du har hendene fulle på kjøkkenet. Med én enkelt kommando kan du se oppskriften på skjermen, få lest opp ingrediensene eller gå rett til instruksjonene.

Hvis du plutselig må vite hvordan man elter en deig, så kan du raskt finne en video på YouTube. Bare seg ’Hey Google, vis meg hvordan man elter deig’. Videoen spilles automatisk på skjermen, og du kan forsette uten å avbryte matlagingen.

Trenger du et overblikk, så sier du bare ’Hey Google, gå hjem’. Da får du vist kalenderen din, været og påminnelser.

Google Nest Hub fås i hvit og sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje9
FargeGrå
FargebeskrivelseLys grå
Høyde emballasje (cm)9
Lengde emballasje (cm)15
Vekt emballasje (kg)1
Vekt produkt (kg)0,6