Hopp til innhold
Smarthøyttaler

GOOGLE Nest Hub

1 490,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Kompakt smart-display med høyttaler og 7” touch-skjerm til stemmestyring av smart-enheter med Google Assistant. Støtter norsk.

Les mer:

Beskrivelse

Google Nest Hub – kompakt smart-display med 7” touch-skjerm, høyttaler og stemmestyring

Google Nest Hub er et kompakt smart-display med innebygget høyttaler og 7” touch-skjerm. Du kan bruke den til stemmestyring av TV-er, anlegg, streamingtjenester og alle andre smart-enheter med Google Assistant som du måtte ha i hjemmet.

Nest Hub er perfekt til et lite nattbord. Om morgenen gir skjermen deg et raskt overblikk over avtalene dine og dagens værmelding. Har du for eksempel en smart kaffemaskin, så kan du starte den uten å reise deg fra sengen. Om kvelden kan du slå av hele hjemmet ditt fra skjermen, og lyssensoren tilpasser lysstyrken på skjermen automatisk etter omgivelsene, slik at den ikke forstyrrer deg når du legger deg til å sove.

Du kan styre musikk og volum i forskjellige rom eller fra et bestemt anlegg. Det finnes allerede mange stereo- og surroundanlegg, fra for eksempel Denon og NAD, som støtter Google Assistant. Hvis du er interessert i multirom, så kan få glede av Google Nest Hub i kombinasjon med HEOS-systemet, eller du kan se frem til at Sonos aktiverer Google Assistant på sine høyttalere.

Perfekt til multitasking på kjøkkenet
’Hey Google, vis meg en oppskrift på sjokolade-cookies’. Google Nest Hub er genial når du har hendene fulle på kjøkkenet. Med én enkelt kommando kan du se oppskriften på skjermen, få lest opp ingrediensene eller gå rett til instruksjonene.

Hvis du plutselig må vite hvordan man elter en deig, så kan du raskt finne en video på YouTube. Bare seg ’Hey Google, vis meg hvordan man elter deig’. Videoen spilles automatisk på skjermen, og du kan forsette uten å avbryte matlagingen.

Trenger du et overblikk, så sier du bare ’Hey Google, gå hjem’. Da får du vist kalenderen din, været og påminnelser.

Google Nest Hub fås i hvit og sort finish.

Sett sammen ditt eget smarte hjem med Google Assistant
Flere og flere elektroniske apparater blir etter hvert smarte med integrert Google Assistant. Dette betyr at du kan bruke din Google Nest Hub til å styre hele hjemmet ditt: lys, radiatorer, robotstøvsuger og kaffemaskiner. Jo flere smarte ting du får, jo morsommere og jo mer genial blir din Google Nest Hub.

Med Google Nest Hub kan du enkelt velge musikk fra favorittstreamingtjenesten din. Du trenger bare å gjøre oppsettet én gang for alle, og derfra forteller du bare høyttaleren hva du vil høre, for eksempel: ’Hey Google, sett på spillelisten Discover Weekly’. Du kan alltid skifte til en annen tjeneste ved å nevne det i stemmekommandoen din. Utvalget av streamingtjenester er ikke komplett, men det vokser raskt.

Gjenkjenner stemmen din
Google Nest Hub er imponerende god til å skille stemmen din fra andre brukere som den er satt opp for. Du slipper altså å omtale deg selv i tredjeperson når du vil høre dine egne spillelister. Du sier det bare: ”Hey Google, spill musikk fra spillelisten min Yndlingsmusikk”.

Stemmestyring utvikler seg hele tiden
For å være helt oppdatert med Google Nest Hub anbefaler vi å sjekke Googles egen supportside. Vi har samlet noen linker som kan hjelpe deg med å finne det du ser etter.

Hvilke lyd- og musikktjenester støtter Google Nest Hub? 

Hvordan bruker jeg Google Nest Hub med TV og streamingtjenester?  

Hvordan bruker jeg de praktiske Google Nest Hub-funksjonene?

Hvordan gjør jeg hjemmet smart med Google Nest Hub?

Tekniske spesifikasjoner

FargeGrå
FargebeskrivelseMørk grå
Vekt produkt (kg)0,6
Høyde emballasje (cm)9
Lengde emballasje (cm)21
Vekt emballasje (kg)1
Bredde emballasje16,5