Hopp til innhold

GOOGLENest MiniSmarthøyttaler

Liten og nett smarthøyttaler til stemmestyring av streaminganlegg og andre apparater som støtter Google Assistant. Støtter norsk.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Google Nest Mini – smarthøyttaler til stemmestyring av streaminganlegg og andre smart-enheter med Google Assistant

Google Nest Mini er en liten og nett smarthøyttaler som du kan bruke til stemmestyring av streaminganlegg og andre enheter i hjemmet ditt. Her kan du samle hele hjemmet i ett enkelt ’usynlig’ system med norsk Google Assistant stemmestyring – ingen overflødige apper, skjermer eller menyer.

Med Google Nest Mini kan du enkelt sette på musikk fra ulike streamingtjenester. Du trenger bare å gjøre oppsettet én gang for alle, og så kan du fortelle høyttaleren hva du vil høre. Du kan for eksempel si: ’Ok Google, sett på spillelisten Discover Weekly’. Du kan alltid bytte til en annen tjeneste ved å nevne den i kommandoen din. Utvalget av streamingtjenester er ikke komplett, men det vokser raskt.

Du kan styre musikk og volum i forskjellige rom eller på et bestemt anlegg. Det finnes allerede mange stereo- og hjemmekinoanlegg fra f.eks. Denon og NAD som støtter Google Assistant. Hvis du tenker i retning av multirom, så kan du bruke Google Nest Mini med HEOS-systemet eller Sonos.

Google Nest Mini har et integrert veggfeste, slik at du kan henge den opp hvor som helst hvis du vil det. En interessant detalj er at stofftrekket laget 100 % av gjenvunne plastflasker.

Google Nest Mini fås i hvit finish.

Tekniske spesifikasjoner

BordstativerJa
FjernkontrollNei
Integrert veggfesteNei
Spikes inkludertNei
StemmestyringInnebygget
StereoparingNei