Hopp til innhold
Smarthøyttaler

GOOGLE Nest Mini

598,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Liten og nett smarthøyttaler til stemmestyring av streaminganlegg og andre apparater som støtter Google Assistant. Støtter norsk.

Les mer:

Beskrivelse

Google Nest Mini – smarthøyttaler til stemmestyring av streaminganlegg og andre smart-enheter med Google Assistant

Google Nest Mini er en liten og nett smarthøyttaler som du kan bruke til stemmestyring av streaminganlegg og andre enheter i hjemmet ditt. Her kan du samle hele hjemmet i ett enkelt ’usynlig’ system med norsk Google Assistant stemmestyring – ingen overflødige apper, skjermer eller menyer.

Med Google Nest Mini kan du enkelt sette på musikk fra ulike streamingtjenester. Du trenger bare å gjøre oppsettet én gang for alle, og så kan du fortelle høyttaleren hva du vil høre. Du kan for eksempel si: ’Ok Google, sett på spillelisten Discover Weekly’. Du kan alltid bytte til en annen tjeneste ved å nevne den i kommandoen din. Utvalget av streamingtjenester er ikke komplett, men det vokser raskt.

Du kan styre musikk og volum i forskjellige rom eller på et bestemt anlegg. Det finnes allerede mange stereo- og hjemmekinoanlegg fra f.eks. Denon og NAD som støtter Google Assistant. Hvis du tenker i retning av multirom, så kan du bruke Google Nest Mini med HEOS-systemet eller Sonos.

Google Nest Mini har et integrert veggfeste, slik at du kan henge den opp hvor som helst hvis du vil det. En interessant detalj er at stofftrekket laget 100 % av gjenvunne plastflasker.

Google Nest Mini fås i hvit finish.

Sett sammen ditt eget smart-hjem med Google Assistant
I dag blir flere og flere elektroniske apparater smarte med integrert Google Assistant. Det betyr at du kan bruke Google Nest Mini til å styre hele hjemmet ditt: lys, radiatorer, robotstøvsuger og kaffemaskiner. Jo flere smarte ting du får, jo morsommere og mer genial blir Google Nest Mini.

Gjenkjenner stemmen din
Google Nest Mini er imponerende god til å skille stemmen din fra andre brukere som den er satt opp til å gjenkjenne. Du slipper altså å omtale deg selv i tredjeperson når du vil høre dine egne spillelister. Du sier bare: ”Ok Google, spill musikk fra favorittene mine”. Stemmegjenkjenning gjør også at andre brukere ikke kan legge til musikken sin i dine nøye gjennomtenkte spillelister.

Få styr på dagen din – raskt og enkelt
’Ok Google, lag en påminnelse: Kino kl. 20:15 på torsdag’. Google Nest Mini er også egnet til planlegging. Den kan synkroniseres med Google-kalenderen din, slik at du bare trenger å fortelle den hvilke avtaler du har. Da kan den også gi deg en oversikt over dagen når du er på vei ut av døren.

Du kan bruke mange lignende funksjoner til å gjøre hverdagen din enklere. Du kan for eksempel spørre om en matoppskrift og legge til ingrediensene i en digital handleliste.

Stemmestyring utvikler seg hele tiden
For å være helt oppdatert på Google Nest Mini anbefaler vi deg å sjekke Googles egen supportside. Vi har samlet noen linker som kan hjelpe deg med å finne det du ser etter.

Hvilke lyd- og musikktjenester støtter Google Nest Mini?  

Hvordan bruker jeg Google Nest Mini med TV og streamingtjenester?  

Hvordan bruker jeg de praktiske Google Nest Mini-funksjonene?

Hvordan gjør jeg hjemmet smart med Google Nest Mini?

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollNei
Integrert veggfesteNei
StereoparingNei
BordstativerJa
Spikes inkludertNei
StemmestyringInnebygget