Hopp til innhold
Denon AVR Hjemmekinoreceiver

DenonAVRHjemmekinoreceiver

Få den komplette opplevelsen av film-lyd og musikk uten store, skremmende apparater og lange kabler gjennom stua. Toppkvalitet for hele familien!

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

HEOS AVR – verdens enkleste hjemmekino for hele familien

HEOS AVR er en helt ny og genial løsning for deg som elsker film og musikk, men som hater store apparater, skremmende knapper og lange kabler gjennom stua. Her får du ett enkelt kompakt og stilrent kabinett som rommer en fullverdig 5-kanals løsning med ekte surroundlyd som plasserer deg i sentrum av begivenhetene, akkurat som i kinosalen. Du kan til og med styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernkontroll så du ikke behøver å skjenke anlegget en tanke i hverdagen. Du nyter bare den gode lyden. 

Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å velge et passende høyttalersystem. Og med HEOS AVR kan du velge helt fritt fra alle hyller. Det er krefter nok til å drive et sett med virkelig gode hi-fi-høyttalere, og du trenger ikke å kjøpe alt på én gang. Du kan fint starte med stereo og legge til senterhøyttaler, bakhøyttalere og subwoofer senere.

Noe helt nytt og unikt er at du til og med kan få en høykvalitets hjemmekino uten å måtte trekke lange kabler ut til bakhøyttalerne. De kan du nemlig gjøre trådløse hvis du velger en HEOS-høyttaler. Dermed ryker et av de eldste og vanligste argumentene mot å gå for en hjemmekinoløsning til stua. Velger du den trådløse HEOS Subwoofer, så slipper du enda en kabel.

HEOS AVR vil bli det naturlige midtpunktet for familieunderholdningen i stua. Alle kan forstå hvordan man bruker den, og uansett om det står film, musikk eller gaming på menyen, så er mulighetene nesten uendelige! Kom innom og opplev den hos Hi-Fi Klubben.

HEOS AVR fås i sølv finish (gun metal). 

Høydepunkter

  • Ekte kinofølelse – også med trådløse HEOS-bakhøyttalere
  • Ekte hi-fi-musikkopplevelse i stereo
  • Kompakt design og enkel styring fra HEOS-appen (også tradisjonell fjernkontroll), streaming av all verdens musikk (nettradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
  • Inngår i det trådløse multiromssystemet HEOS by Denon.
  • Google Assistant (krever smarthøyttaler)

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje25
FargeSølv
Høyde emballasje (cm)36
Lengde emballasje (cm)56
Vekt emballasje (kg)8
Vekt produkt (kg)7

Tilbehør til Denon AVR