Hopp til innhold

DenonHEOS Link HS2Musikkstreamer

HEOS gir deg musikk i hele huset. Koble HEOS Link til det eksisterende anlegget ditt og få trådøs streaming i ekte, ufortynnet hi-fi-kvalitet!
stk4 998,-
Forventet på lager lørdag 1. juli 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

HEOS Link – overlegent brukervennlig, trådløs, multiroms musikkstreamer til alle anlegg

HEOS Link er HEOS-systemets trådløse musikkstreamer som kan gi deg det beste fra streaming-universet på ditt stasjonære anlegg. Her er det i prinsippet bare deg og din lommebok som setter grensen for lydkvaliteten. HEOS Link og et godt stereo- eller hjemmekinoanlegg er derfor en opplagt løsning til ditt primære lytterom hvor du ønsker full hi-fi-nytelse.

En annen smart og økonomisk mulighet er å kombinere HEOS Link med et par gode aktive høyttalere. Da får du ekte stereo og en musikkopplevelse som overgår alt-i-ett høyttalere, og du slipper likevel å ha et stort anlegg stående.

HEOS Link kan brukes på alle anlegg, men den viser sin genialitet i kombinasjon med en rekke av Denons egne forsterkere og receivere. Her kan den nemlig selv sørge for å slå på anlegget når HEOS-appen aktiveres. Den kan til og med styre forsterkerens/receiverens volumkontroll, slik at du har full kontroll fra appen. På denne måten får du både brukervennligheten fra det trådløse systemet og den høye lydkvaliteten et godt hi-fi anlegg gir. En unik og gjennomtenkt detalj som løfter HEOS-opplevelsen til toppklassen.

Du kan fritt kombinere HEOS Link med andre trådløse HEOS-produkter rundt i hjemmet ditt. Du får også både digital og analog inngang til en ekstern lydkilde som lar deg sende lyden trådløst videre ut på HEOS-systemet.

I HS2-utgaven har HEOS Link fått innebygget Bluetooth-funksjonalitet og støtte for Hi-Res Audio (24-bit). Dermed får du både enda mer brukervennlighet og mulighet for enda høyere lydkvalitet.

Som på andre HEOS-produkter styrer du all musikken fra HEOS-appen på nettbrettet eller smarttelefonen din (Apple iOS/Android). Appen stiller alle konkurrentene til veggs når det gjelder brukervennlighet. Den er utrolig enkel og grei å bruke, og du har full kontroll over all musikken din med albumcovere og alle muligheter.

Med en streamingtjeneste som Spotify, TIDAL, Napster eller Deezer har du direkte tilgang til mer enn 20 millioner musikkspor, eller du kan streame din egen musikksamling fra datamaskinen, en nettverksharddisk eller lokalt fra smarttelefonen. Du får selvsagt også nettradio med tusenvis av stasjoner fra hele verden.

HEOS Link fås i sølv finish.

Obs! Merk at alle streamingprodukter av denne typen er avhengig av en kraftig og stabil ruter. Om man skal ha flere enn én streamingenhet anbefales det å kable så mange av enhetene som mulig til ruteren, for best mulig stabilitet. Rutere man får utlevert gratis av internettleverandører er ofte av dårlig kvalitet og vi anbefaler på det sterkeste å investere i en god ruter som man kjøper selv, tilpasset sitt behov. Streamingsystemer av denne typen burde ikke kombineres nettverkekstendere.  Du kan lese mer om viktigheten av nettverk her. 

Denon HEOS Link HS2 Musikkstreamer

Høydepunkter

 • Streamingmusikk i optimal hi-fi-kvalitet i kombinasjon med et godt anlegg
 • Perfekt og unik integrasjon med en rekke Denon-forsterkere og -receivere, full trådløs integrasjon med andre HEOS-komponenter
 • Innebygget Bluetooth-funksjonalitet og støtte for Hi-Res Audio (24-bit)
 • Støtter Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer, nettradio og streaming av din egen musikksamling fra smarttelefon, nettbrett, PC eller nettverksharddisk
 • Google Assistant (krever smarthøyttaler)
Johan Blytt Holmen
Lillestrøm
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Johan Blytt Holmen

Vår
Ekspertvurdering

 • Streamingmusikk i optimal hi-fi-kvalitet i kombinasjon med et godt anlegg
 • Perfekt og unik integrasjon med en rekke nyere Denon-forsterkere og -receivere
 • Både analog og digital lydutgang – kan brukes på alle anlegg
 • Høykvalitets, innebygget D/A-konverter
 • Støtter Hi-Res Audio (24-bit)
 • Innebygget Bluetooth-funksjonalitet
 • Støtter Spotify Connect, TIDAL, Deezer, SoundCloud m.fl.
 • Nettradio
 • Svært brukervennlig app-styring (Apple iOS/Android)
 • Enkelt oppsett
 • Streaming av din egen musikk fra PC og nettverksharddisk samt direkte fra smarttelefon/nettbrett
 • Full trådløs integrasjon med øvrige HEOS-komponenter
 • Kan spille av musikk direkte fra USB-lagringsmedier
 • Både digital og analog inngang for eksterne lydkilder (optisk/minijack/RCA)
 • Kan plasseres ute av syne, f.eks. i et skap

Tekniske spesifikasjoner

Inngang (annet)Ethernet
LydinngangOptisk, Analog RCA, Minijack/AUX, USB A
LydutgangKoaksial, Optisk, Analog RCA, LFE
Trådløs overføringBluetooth-inngang, Wi-Fi
Utgang (annet)IR, 12v trigger

Anmeldelser


5.0
3 anmeldelser
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Rolph
Nederland
4 dager siden
Rolph
Nederland
Willie Van Hoek
Nederland
4/28/2023

Et flott tillegg av heos. Topp forklaring av klubben Eindhoven veldig kunnskapsrik og super hyggelig for meg som tidligere rapportert Klubben er den beste lyd / TV-saken 👍👍

Willie Van Hoek
Nederland
Björn Eriksson
Sverige
3/5/2023

Linken gjør HEOS-konfigurasjonen komplett, nå er fire separate rom koblet sammen. Fungerer perfekt. Enkel installasjon, tok bare noen få minutter. Og det lille formatet er tross alt et pluss. Det er penere i det virkelige liv enn på bildene.

Björn Eriksson
Sverige

Tilbehør til Denon HEOS Link HS2

AudioQuest Forest Optisk kabel
AudioQuest Forest
Optisk kabel
598,- / stk
19
AudioQuest Black Lab Subwooferkabel
AudioQuest Black Lab
Subwooferkabel
598,- / stk
42
AudioQuest Pearl Nettverkskabel
AudioQuest Pearl
Nettverkskabel
398,- / stk
2