HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Lei en SOUNDBOKS

Vil du ha med en SOUNDBOKS på grillfesten, festivalen eller andre festligheter til sommeren? Vi leier ut en slagkraftig, batteridreven Bluetooth-høyttaler, slik at du kan få glede av den til en brøkdel av full pris.

SOUNDBOKS 2 er fullstendig sikret mot øl og uventet juling. Dermed kan du og vennene dine oppføre dere så idiotisk dere bare vil!

ADVARSEL: SOUNDBOKS 2 spiller så høyt at du bør vurdere en solid sikkerhetsavstand til naboer og andre medmennesker hvis de ikke er invitert med på festen.

Hele sommeren leier vi ut SOUNDBOKS 2, slik at du kan ha en kjempefest i hagen, på båten, i parken eller på festivalplassen. Du kan leie den i forskjellige perioder, alt etter hvilke planer du har, og etterpå returnerer du den i butikken der du leide den. Hvis du i mellomtiden rekker å forelske deg i den brutale høyttaleren kan du selvfølgelig også kjøpe den i stedet.

Du leier din SOUNDBOKS ved å fylle ut informasjonen på denne siden. Her bestemmer du også i hvilken butikk du gjerne vil hente den. Når du har bestilt din SOUNDBOKS, vil butikken kontakte deg raskest mulig. Utleien blir bekreftet først når butikken har kontaktet deg.

Varighet Pris
1 dag 500,-
1 helg 750,-
1 uke 1 500,-
Depositum 1 500,-

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her