HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins PX7 Trådløs hodetelefon

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins PX7 Trådløs hodetelefon

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PX7 er eksklusive, elegante og ekstremt brukervennlige over-ear-hodetelefoner med Bluetooth, fantastisk hi-fi-lyd og avansert ANC som automatisk tilpasser seg omgivelsene dine. En trådløs opplevelse i gjennomført luksusklasse. Flere farger.

Bowers & Wilkins PX7 – eksklusive trådløse over-ear hi-fi-hodetelefoner med fremragende lydkvalitet, stilig design og avansert aktiv støyreduksjon (ANC)

  • Fremragende hi-fi-lydkvalitet
  • Fantastisk brukervennlighet med smart av/på
  • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC, aktiv støyreduksjon)
  • Adaptive aptX HD Bluetooth 5.0
  • Eksklusivt design i karbonfiber/kompositt og nano-behandlet tekstil

Bowers & Wilkins PX7 er eksklusive og avanserte, over-ear hi-fi-hodetelefoner med Bluetooth, overlegen lydkvalitet og smart aktiv støyreduksjon (ANC). Her er alle kluter satt til for å gi deg en totalopplevelse i luksusklassen, både når det gjelder lyd, komfort, design og finish.

PX7 har dagens beste Bluetooth 5.0-teknologi som jobber perfekt sammen med den avanserte ANC-funksjonen. Dette betyr optimal lydkvalitet og samtidig en state-of-the-art støyreduksjon som automatisk tilpasser seg omgivelsene dine og sikrer en uforstyrret musikkopplevelse uten å skade lydkvaliteten.

Alle materialer er håndplukket for å gi deg den beste kombinasjonen av slitestyrke og lav vekt. For eksempel er hodebøylen laget i karbonfiber-kompositt som er både lettere og sterkere enn metall. Og det elegante stofftrekket på de dreibare ørekoppene er nano-behandlet for å avvise vann, skitt og støv.

Med opptil 30 timers aktiv batteritid og smart strømstyring kan du ha PX7 klar på standby i ukevis – bare plukk den opp, så du er klar til å lytte!

Bowers & Wilkins PX7 fås med finish i sort (Space Grey) eller sølv (Silver).

Mer info er på vei.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning