Hopp til innhold

Headset

39 produkter
Viser 39 produkter ut av 39

Headset

On-ear og over-ear hodetelefoner gir deg god lydkvalitet, høy komfort og muligheten for å flashe stilen din for omverdenen. Lukk ute støyen med ANC, nyt trådløs musikk med Bluetooth eller prøv en ekte fullblods hi-fi modell til anlegget hjemme. De mange forskjellige modellene gir deg gode muligheter for å finne et sett hodetelefoner som avspeiler din attitude til perfeksjon, samtidig som du får den beste lydopplevelsen.

Forsvinn inn i din egen verden med on-ear eller over-ear høretelefoner

On-ear og over-ear høretelefonene er nivået over in-ear høretelefoner, hvor øreproppene settes inn i øret. Mens in-ear høretelefoner er små og lette å ha med i lomma, gir on-ear og over-ear modellene bedre komfort, og det gjør dem perfekte til togturen, lesesalen eller når du skal se film.

Ørekoppene gir gode muligheter for den populære Active Noise Cancelling (ANC) funksjonen, som lar deg forsvinne inn i musikkuniverset, mens verden omkring deg forsvinner. Dette er også en stor fordel hvis du bruker høretelefoner på offentlige steder, hvor du vil lukke ute trafikkstøy og andres samtaler, så du kan konsentrere deg fullstendig om din egen musikk.

Med et par over-ear eller on-ear høretelefoner, er det slutt på å kjempe med ørepropper som ikke passer til dine ører, eller gir ømme øreganger når du har dem på i lang tid av gangen.

Komforten er virkelig høy i vårt utvalg av over-ear og on-ear høretelefoner, så du kan nyte musikk, lydbøker eller radio i timevis uten plager. Som med alt annet henger prisen sammen med kvaliteten, så jo mer du investerer i dine høretelefoner, jo bedre lyd og komfort vil du bli bortskjemt med. I HiFi Klubben har vi en høy standard for hva vi vil tilby i vårt sortiment, så uansett hva du velger fra vårt utvalg, er du sikret god kvalitet både på komfort og lyd.

Trådløse eller med kabel

Som med de fleste andre typer høretelefoner, kan du få både over-ear og on-ear høretelefoner som tilkobles din mobiltelefon via en trådløs Bluetooth forbindelse. Det gir deg fri bevegelighet og er veldig praktisk, hvis du bruker høretelefonene når du er på farten. Med et trådløst headset slipper du å få viklet jakker og vesker inn i kabelen, når du går på bussen, eller skal av toget i en fart. 

Alt etter hvilken modell du velger, kan du enkelt skift sang, skru opp og ned på lydstyrken, eller besvare samtaler på knapper eller touchpads på den ene eller begge ørekoppene. Når først telefonen er koblet til, kan du altså la den ligge i lomma og klare betjeningen direkte på høretelefonene.

På noen av modellene har du også mulighet for å koble til din telefon med en kabel. Det er for eksempel en fordel, hvis du har glemt å lade høretelefonene før du skal på en lang reise, eller at gåturen blir lengre enn beregnet, så du går tom for strøm underveis. Sett i kabelen, og fortsett med å nyte din favorittmusikk.

Hvis du vil et trinn høyere opp på nørde-skalaen, så bør du ta en kikk på vår gaming headset. De er – ikke overraskende – laget til gaming, hvilket vil si at de virkelig kan lukke omverdenen ute, og trekke deg helt inn i en annen verden.

Over-ear høretelefoner

Et over-ear headset ligger rundt ørene dine, så de er helt innkapslet i ørekoppen. De har en myk skumpute som omslutter ørene, så de hverken blir irritert eller ømme, selv om du bruker dem i mange timer.

Med et par over-ear høretelefoner med noise cancelling, kan du gli helt inn i din egen verden, og ikke bli forstyrret av støy og lyder omkring deg. De er perfekte hvis du går på bussen i rushtiden og trenger å lukke ute alt og alle, eller hvis de i leiligheten ved siden av ser actionfilm på full guffe, og du trenger ro for å fordype deg.

On-ear høretelefoner

I motsetning til over-ear modellene, som ble beskrevet over, sitter on-ear headset på ørene. De har de samme myke ørekoppene som over-ear modellene, så du kan nyte god musikk i lang tid, uten å ende med flattrykte og kløende ører. 

Du kan også få on-ear høretelefoner med noise cancelling, men en fordel med dem, er at du fremdeles kan høre hva som foregår rundt deg. Derfor er de gode hvis du skal lukke ute den verste støyen, så du for eksempel kan konsentrere deg om arbeidet eller studiene, eller hvis du bare vil høre musikk eller den nyeste podcasten, mens du fremdeles har mulighet for å høre det, hvis noen vil ha kontakt med deg.

Bruk høretelefonene som et statement

I motsetning til de diskret in-ear headsetene, kan du virkelig vise frem din personlige stil med et on-ear eller over-ear headset. Det er mange muligheter, både når det kommer til form og farger.

Du finner både stilrene, enklere design, som gir deg en stilig og sofistikert look og større og mer robuste design, som gir en mer urban og rå utstråling. 

Fargevalget sier naturligvis også mye om din stil, så overvei om du liker nøytrale i svart, hvitt eller beige, eller om du et skal litt mer være litt mer pang, med en rosa eller trefarget modell.

Har du vansker med å velge, er du alltid velkommen i din lokale HiFi Klubben butikk, hvor du kan se, føle og prøve akkurat så mye du vil. Vi anbefaler alltid at du kommer innom og prøver noen forskjellige modeller, før du velger ditt nye headset. Selv om du kan lese mye i produktbeskrivelsene, kan ikke teksten gi deg den samme opplevelsen som det fysiske headset’et kan. 

Når du prøver, kan du kjenne på forskjellen på de forskjellige ørekoppene og sammenligne bærekomforten på hodet. Du kan selvfølgelig også se hvilke høretelefoner som kler deg best.

Kom inn og prøv i vei, så vi sammen kan finne de perfekte høretelefonene til ditt behov.