HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI FAZON MIKRO + DALI E-9 F SUB Høyttalersystem

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI FAZON MIKRO + DALI E-9 F SUB Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

FAZON MIKRO er en lekker og ultrakompakt høyttaler for både musikk og filmlyd. Finishen i høyglanslakkert aluminium er en fryd for øyet, og du kan plassere høyttaleren på hylle eller vegg (feste medfølger). Flere farger. Her i kombinasjon med subwooferen DALI E-9 F.

FAZON MIKRO er den perfekte løsningen i et ultrakompakt stereosystem og for høykvalitets TV-lyd via et anlegg. Her får du seriøse elementer og et elegant, solid høyttalerkabinett i ekte aluminium.

Med sin gjennomførte kvalitet kan FAZON MIKRO fungere fint alene i mange sammenhenger, men de små dimensjonene setter naturligvis sine begrensninger i bassen. Legger du til en kompakt subwoofer for de dype tonene – for eksempel DALIs egen kompakte FAZON SUB 1 – kan du til gjengjeld se frem til store lydopplevelser.

Du kan også enkelt bygge opp en komplett hjemmekino med denne kompakte lille perlen. I så fall utvider du bare med et par ekstra FAZON MIKRO til bakkanalene, samt den matchende FAZON MIKRO VOKAL som senterhøyttaler. Både i design og klang kan FAZON MIKRO problemfritt brukes som side/bakhøyttalere sammen med de større FAZON SAT, FAZON LCR og FAZON F5. Det gir deg mulighet til å sette sammen en kompakt, elegant og særdeles velspillende FAZON-hjemmekino.

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.