HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Marshall Acton II Voice Trådløs høyttaler med Bluetooth

{{product.price}} /stk
Marshall Acton II Voice Trådløs høyttaler med Bluetooth

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Acton II Voice er en kompakt, trådløs høyttaler med fet lyd til musikk på rommet eller i leiligheten. Du får ikonisk Marshall-design, og innebygget Bluetooth. Chromecast Audio og Google stemmestyring gir massevis av nye muligheter.

Marshall Acton II Voice – kompakt trådløs Bluetooth-høyttaler med Chromecast Audio, Google stemmestyring og ikonisk rock’n’roll-design

  • Stemmestyring med Google Assistant
  • Wi-fi-streaming med integrert Chromecast Audio
  • Kompakt, ikonisk rock’n’roll-design
  • Elegant laget med detaljer i messing
  • Fet lyd og mye kraft i et mindre rom

Acton II Voice er en kompakt, trådløs Bluetooth-høyttaler med mye kraft og ikonisk design inspirert av Marshalls legendariske gitarforsterkere. Her får du fet lyd og rock’n’roll for alle pengene – i en størrelse som du garantert har plass til, uansett hvor trangt du har det.

Med integrert wi-fi og Chromecast built-in kan du streame all verdens trådløse musikk i høy kvalitet ved hjelp av smarttelefonen, uten å tappe batteriet som med Bluetooth. Du får også stemmestyring med Google Assistant (på engelsk – senere på norsk).

Med stemmestyring kan du styre en rekke grunnleggende funksjoner, som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. I nær fremtid vil du også kunne bruke mange andre kommandoer. Mikrofonen som kreves for stemmestyring er bygget inn i høyttaleren, slik at du ikke trenger å måtte kjøpe separate enheter for å få glede av funksjonen.

Mer info er på vei.

Tekniske spesifikasjoner

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her