Hopp til innhold
SOUNDBOKS er et batteridrevent lydbeist med Bluetooth. Den sparker i gang de villeste fester, og den spiller utrettelig videre når du har sloknet på en våt gressplen klokken 7 om morgenen.

SOUNDBOKS er de drøyeste festival-øyeblikkene dine samlet i én høyttaler. Glem det hjemmelagde anlegget ditt som tok kvelden etter tre dager. Med SOUNDBOKS vil utstyret aldri mer svikte. 

De store elementene, det kraftige metallgitteret og hjørnene i aluminium viser tydelig at du er klar til fest. Kommer du med SOUNDBOKS under armen, så forstår alle at dette kommer til å ta av!

Vill og voldsom

Hvis du elsker å spille høyt i friluft, så er SOUNDBOKS drømmen. Pakk ned et helt PA-system i ett kabinett, så får du en ide om hvordan lyden er. Volumknappen kan demonstrativt skrus helt opp på 11 hvis du skulle føle for å spille ørene dine i filler. 

SOUNDBOKS kan overdøve alt annet når den hamrer i vei og får 100 mennesker til å hoppe. Den er ikke laget for å fremheve de fineste detaljene i musikken, men til gjengjeld har den krefter i rå mengder, og den er vanvittig underholdende!

Sett den ned i den sølete festivalcampen sammen med leverposteibokser og annet skrot

Den siste som tar kvelden

Du kan uten problemer ta med SOUNDBOKS på ølbowling i hagen, skiferie eller festivaler. Den er bygget for å tåle støyten, og den tar ikke kvelden hvis du søler litt øl på den. Sett den ned i den sølete festivalcampen sammen med leverposteibokser og annet skrot. Har du igjen noen stoler som fortsatt er hele, så blir de smadret av lydtrykket!