Hopp til innhold
Gaming-universet utvider seg i en rasende fart, og både spill og konsoller blir hele tiden mer og mer avanserte med fantastisk grafikk og imponerende lydkvalitet, til og med i ekte surround! Opplev det hos Hi-Fi Klubben!

Hos Hi-Fi Klubben elsker vi lyd – god lyd vel å merke! Og vi mener at lyden er helt avgjørende for opplevelsen, enten det er snakk om musikk, film eller spill. Gaming blir mye bedre med ordentlig lyd, og derfor inviterer vi deg til å stikke innom en av butikkene våre og høre hvor fantastisk et PS4-spill låter på et fett surroundsystem.

Vi utvider spillsamlingen vår kontinuerlig, så vi kan gi deg store lydopplevelser med både racing, FPS, RPG og adventure. Og ellers er du alltid velkommen til å ta med yndlingsspillet ditt ned til Hi-Fi Klubben hvis du kribler etter å høre det i ekte surround. Kanskje til og med i et Dolby Atmos-oppsett der lyden også kommer ovenfra.

Gaming med lyd i verdensklasse

Som mange gamere allerede vet er den beste spillyden i dag helt på høyde med de største Hollywood-filmene. Det betyr at du kan få de samme fantastiske lydopplevelsene med gaming som du kan med en god film. Men det må gjøres ordentlig, og du får ikke særlig mye gåsehud av lyden som kommer ut av de innebygde høyttalerne i TV-en din.

Hvis du allerede har et anlegg, så kan du noen ganger klare deg med å bare trekke en kabel fra TV-en og over til anlegget. Ellers kan du komme et godt stykke på vei med en TV-lydplanke eller et par aktive høyttalere.

Hvis du vil gå hele veien, så er det en ekte surround-hjemmekino du skal ha. Den gode nyheten er at du fint kan få en slik kino til en fornuftig pris – også i god kvalitet. Og du får samtidig den fulle lydopplevelsen når du ser på film!

 

Gaming med hodetelefoner

Hvis du vil ha fet gaming-lyd uten å involvere hele huset, så er et gaming-headset det opplagte valget. Da kan du stenge deg helt inne i spillverdenen og alltid være i direkte kontakt med lagkameratene dine over mikrofonen. Det finnes gaming-headset til både PC- og konsoll-gaming, og du kan få dem trådløse, med surround og med massevis av andre fete funksjoner.

Se vårt sortiment av gaminghodetelefoner her.