Hopp til innhold

BLUESOUND
SÅ ENKELT KOMMER DU I GANG

Bluesound er markedets mest velspillende multiroms musikksystem, og du får overlegen kvalitet, uansett om du trenger en kompakt, trådløs høyttaler, bedre TV-lyd eller en kompromissløs hi-fi-løsning.

For å komme i gang med Bluesound trenger du en smarttelefon, et trådløst hjemmenettverk (wi-fi) og en streamingtjeneste, du kan spille musikk fra (Spotify, TIDAL, Napster, Deezer m.fl). Musikken velger du i Bluesound-appen, uansett om du vil høre på radio fra nettet eller spille fra en streamingtjeneste. Når dette er på plass, kan du velge mellom flere forskjellige Bluesound-løsninger som du senere kan kombinere på kryss og tvers.

Trådløs høyttaler – enkelt og fleksibelt

Bluesound har trådløse høyttalere til både små og store rom, og til den kompakte PULSE FLEX 2i kan du til og med få en smart batterimodul. Dermed kan du også spille trådløs musikk ute på terrassen eller andre steder der du ikke har en stikkontakt lett tilgjengelig. De større modellene PULSE MINI 2i og PULSE 2i spiller høyere og imponerende fyldig, slik at du kan få lettvinn kvalitetslyd på for eksempel kjøkkenet, arbeidsrom, barnerom og soverom.

Vil du ha fyldig lyd og fortsatt være helt trådløs, så kan du sette opp to like Bluesound-høyttalere til å spille høyre og venstre kanal i stereo. På den måten får du en mye mer realistisk lydopplevelse enn med én høyttaler, og dette er et godt alternativ hvis du ikke ønsker å ha et separat anlegg stående. 

Bluesound på anlegget – den ultimate løsningen

Det er fremdeles ingenting som overgår et skikkelig anlegg med sikkelige hi-fi-høyttalere når det handler om god lyd og store musikkopplevelser. Her kan du velge mellom en rekke stereoforsterkere og hjemmekinoreceivere fra NAD, som fås med innebygget Bluesound. Dette betyr at du for eksempel kan velge en audiofil NAD-løsning til anlegget i stua og samtidig nyte de mange fleksible Bluesound-mulighetene i alle andre rom. Noe helt spesielt er at du til og med kan få Bluesound i kompromissløse high-end-anlegg med NADs eksklusive Masters-serie.

Har du allerede et anlegg du liker, så kobler du bare en NODE (N130) eller VAULT 2i musikkstreamer til anlegget, og så er du kjøreklar med trådløs musikk i vaskeekte hi-fi-kvalitet. Vil du ha et minimum av kabler, så kan det smarte og kompakte musikkanlegget POWERNODE (N330) helt på egen hånd drive et par ordentlige hi-fi-høyttalere etter ditt valg. Da får du både god lyd i stua og alle de herlige trådløse Bluesound-mulighetene. Det beste fra det gamle og det nye musikkuniverset i på én gang – og både du og resten av familien kan styre hele stasen fra hver deres smarttelefon med den elegante Bluesound-appen!

Bluesound til TV-en – en eksklusiv lydopplevelse

Bluesound har selvfølgelig også kjempegode lydløsninger til TV-en din. PULSE SOUNDBAR+ er kanskje verdens mest velspillende TV-lydplanke, spekket med eksklusive hi-fi-løsninger. Med én enkelt HDMI-kabel får du automatisk den optimale digitale lydkvaliteten rett fra TV-en, og du kan bygge ut med trådløse bakhøyttalere til surround og subwoofer for enda større lydopplevelser.

Skal det være enda bedre, så kan du koble TV-en på POWERNODE (N330) sammen med et par separate hi-fi-høyttalere. En slik løsning vil spille elektronikkvarehusenes billige surroundsystemer rett i skammekroken, og akkurat som med lydplankeløsningen kan du styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Når systemet først er satt opp, så trenger du ikke å tenke på annet enn å nyte den herlige lyden – resten går automatisk!

Bluesound til TV-en din

Mest populære
Bluesound-produkter

Bluesound RC1 Fjernkontroll
Fjernkontroll
998,- / stk
29

Bluesound til mindre rom

En trådløs høyttaler gir deg enkel musikk uten et separat anlegg. Små høyttalere (eventuelt med batteridrift) til små rom, større høyttalere til større rom.

Bluesound til hi-fi-anlegget ditt

Bluesound fås også bygget inn i en rekke forsterkere og receivere fra blant annet NAD, inkludert high-end Masters-serien. Musikkstreaming i verdensklasse!

NAD C368 Integrert forsterker
Integrert forsterker
13 998,- / stk
36
NAD M10 V2 Musikksystem
Musikksystem
33 998,- / stk
27
NAD C700 Musikksystem
Musikksystem
17 998,- / stk
38
NAD M33 Integrert forsterker
Integrert forsterker
69 998,- / stk
9