Hopp til innhold

BLUESOUND
MYE BEDRE TV-LYD

Bluesound er et utrolig velspillende, trådløst multiromssystem, som også kan gi deg TV-lyd i særklasse. Alt er gjennomtenkt til minste detalj, og du får en helt overlegen opplevelse, både når det gjelder lyd og styring.

De innebygde høyttalerne i dagens supertynne TV-er kan ikke leve opp til den fantastiske bildekvaliteten i det hele tatt. Opplevelsen din blir utrolig mye bedre hvis du skjemmer bort deg selv og TV-en din med en ordentlig lydløsning. Og her kommer Bluesound inn i bildet som et høykvalitets alternativ til de mange billige lydplankeløsningene som oversvømmer markedet.

Bluesound er multiromssystemet som gir deg mye bedre TV-lyd og mye bedre kvalitet, uansett hvilken løsning du velger. Det kompakte musikkanlegget POWERNODE (N330) er et godt eksempel. Det er laget for å spille trådløs musikk i toppkvalitet, men du kan også koble til høykvalitets digital lyd fra TV-en din og styre volumet med den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Med andre ord får du et fremragende stereoanlegg med multirom og overlegen TV-lyd på samme tid!

I kombinasjon med et par gode hi-fi-høyttalere – som du velger helt fritt – leverer POWERNODE 2i en lydkvalitet som spiller elektronikkvarehusenes billige lyplanker og surroundsystemer rett i skammekroken. Av/på går automatisk sammen med TV-en, så du trenger ikke å skjenke betjeningen en tanke i hverdagen. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake i sofaen og nyte den overlegne lyden på filmer og TV-sendinger.

En TV-lydplanke i verdensklasse

Hvis du foretrekker en superenkel, men fortsatt god løsning til TV-en din, så kan PULSE SOUNDBAR 2+ være noe for deg. Den er kanskje verdens mest velspillende TV-lydplanke, og den er spekket med eksklusive løsninger, inkludert et komplett, innebygget, treveis hi-fi-høyttalersystem i stereo. Med én enkelt HDMI-kabel får du automatisk den optimale digitale lydkvaliteten fra TV-en, og du kan bygge ut med trådløse bakhøyttalere for surround og subwoofer for enda større lydopplevelser.

Bluesound på anlegget – den ultimate løsningen for TV-lyd

Det er den legendariske hi-fi-produsenten NAD som har utviklet Bluesound, og dette er en stor del av forklaringen bak den overlegne lydkvaliteten. Dette betyr også at du kan få Bluesound bygget inn i en rekke stereoforsterkere og hjemmekinoreceivere fra NAD, som for eksempel C368 (stereo) og T758 (surround). Noe helt spesielt er at du også kan få Bluesound i kompromissløse high-end anlegg med NADs eksklusive Masters-serie.

Et anlegg i full størrelse gir deg den ultimate lydkvaliteten og alle de avanserte mulighetene (for eksempel HDMI og ekte surround) som kan løfte film- og musikkopplevelsene dine helt til himmels. Og når du kombinerer dette med innebygget Bluesound for all verdens streamingmusikk i høyeste mulige kvalitet, så har du anlegget som kan alt, kanskje bortsett fra å lage popcorn. Men noe må jo du ta deg av også, ikke sant?