HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

AudioQuest Y-Splitter (1F/2M) Y-adapter

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Y-Splitter (1F/2M) Y-adapter

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

AudioQuest Y-splitter (1 hun/2 han) er for deg som har en subwoofer som vil ha et L/R-signal. Lederne er av ultrarent, massivt LGC-kobber, noe som innebærer et absolutt minimum av forvrengning.

Y-splitter for subwoofere med L/R-inngang

Y-Splitter 1F/2M er en RCA-adapterkabel med én hun- og to han-kontakter. Hvis subwooferen din foretrekker et L/R-signal for å spille sammen med resten av hi-fi-systemet, vil denne kabelen fikse tilkoblingen.

AudioQuest – garanti for kvalitet
AudioQuest nekter å lage dårlige produkter eller å bruke dårlige materialer. Så selv i denne enkle Y-splitteren får du solide forgylte kontakter og ledere i ultrarent LGC-kobber (Long-Grain Copper). Og den sort/sølv-fargede ytterstrømpen er så flott utført at du nesten får lyst til å bruke den som hodepute første gang du tar på den.

Tekniske spesifikasjoner

  • RCA/Phono Y-splitter (1 hun, 2 han)
  • Ledere i ultrarent, massivt LGC-kobber (Long-Grain Copper)
  • Forgylte kontaktflater
  • Lengde: 15 cm
  • Farge: sort/sølv

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning