HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

AudioQuest Y-Splitter (1M/2F) Y-adapter

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Y-Splitter (1M/2F) Y-adapter

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

AudioQuest Y-splitter (1 han, 2 hun) er en allsidig kabel som kan løse en rekke forskjellige problemer i hi-fi-livet ditt. Lederne er av ultrarent, massivt LGC-kobber, noe som innebærer et absolutt minimum av forvrengning.

Allsidig Y-splitter til forskjellige formål

Y-splitter (1 han, 2 hun) er en adapterkabel som er hendig når du f.eks. mangler en ekstra pre-out-tilkobling på forsterkeren din. Eller hvis du har et oppsett med både forforsterker og effektforsterker, og du ønsker å koble både effektforsterkeren og en subwoofer på den den samme utgangen. Dette scenariet er langt fra utenkelig, siden mange forforsterkere kun har én enkel pre-out-utgang.

På samme måte kan du bruke Y-splitteren til bi-amping hvis du ønsker å koble to effektforsterkere på forforsterkeren din.

AudioQuest – garanti for kvalitet
AudioQuest nekter å lage dårlige produkter eller å bruke dårlige materialer. Så selv i denne enkle Y-splitteren får du solide forgylte kontakter og ledere i ultrarent LGC-kobber (Long-Grain Copper). Og den sort/sølv-fargede ytterstrømpen er så flott utført at du nesten får lyst til å bruke den som hodepute første gang du tar på den.

Tekniske spesifikasjoner

  • RCA/Phono Y-splitter (1 han, 2 hun)
  • Ledere i ultrarent, massivt LGC-kobber (Long-Grain Copper)
  • Forgylte kontaktflater
  • Lengde: 15 cm
  • Farge: sort/sølv

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning