HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS AVR

Verdens enkleste ekte hjemmekino til hele familien

HEOS AVR er for deg som elsker hjemmekino og musikk, men som hater store apparater, overflødige knapper og lange kabler gjennom stuen. I ett apparat får du ekte surround-filmlyd og et toppmoderne trådløst musikkanlegg med streaming og multirom. Toppkvalitet for hele familien!

  • Ekte surroundlyd
  • Ekte hi-fi musikkopplevelse i stereo
  • Utrolig enkel i oppsett og daglig bruk med app-styring av alle funksjoner (også tradisjonell fjernkontroll)
  • Kan utvides med trådløs HEOS-subwoofer og trådløse HEOS-bakhøyttalere (andre modeller kan brukes med kabel)
  • Inngår i det trådløse multiromssystemet HEOS by Denon

HEOS AVR er en unik og utrolig brukervennlig løsning til både musikk og hjemmekino. I ett enkelt kompakt og stilrent kabinett får du alt du trenger for å få helt ekte surroundlyd som plasserer deg i sentrum av begivenhetene, akkurat som på kino. Den gode, innebygde forsterkeren spiller også musikk i ekte hi-fi-kvalitet, slik at du ikke går glipp av gåsehuden bare fordi du liker det enkelt.

Du bestemmer selv om du vil ha alt på én gang, eller om du vil starte med to høyttalere i stereo og bygge ut etappevis til surround senere. HEOS tilbyr til og med både trådløs subwoofer og trådløse surroundhøyttalere, slik at du ikke trenger å trekke lange kabler gjennom stuen.

HEOS AVR vil bli det naturlige midtpunktet for familieunderholdningen i stua. Alle kan forstå hvordan man bruker den, og uansett om det står film, musikk eller gaming på menyen, så er mulighetene nesten uendelige!

 

Enkel surround med trådløse bakhøyttalere

Legg til to trådløse HEOS 1 eller HEOS 3-høyttalere som surround-bakkanaler, så har du et ordentlig surroundsystem som plasserer deg midt i sentrum av begivenhetene på skjermen. Helt uten tungvint oppsett og lange kabler gjennom hele stua som med en tradisjonell løsning.

HEOS Subwoofer – den dype bunnen til både filmlyd og musikk

Den trådløse HEOS Subwoofer gir deg dyp og dynamisk bass i hele rommet, til både hjemmekino og musikk, og du slipper å måtte trekke kabler over til anlegget. HEOS Subwoofer setter prikken over i-en, uansett om du har koblet til bakhøyttalere eller om du ”nøyer” deg med et sterosystem.

 

Fem veier til fet TV-lyd med HEOS AVR