Hopp til innhold
Philips
OLED-TV

Philips Ambilight TV OLED759

14 990,-stk
Før 21 990,-Spar 7 000,-
Skjermstørrelse
48"
Forventet på lager fredag 19. juli 2024
  -
Lekkert 4K OLED-TV med 3-sidet Ambilight, Dolby Vision og superflott billedkvalitet. En stor opplevelse både til TV og gaming.

Les mer:

Beskrivelse

Philips OLED759 – 4K OLED-TV med Ambilight, P5 AI Perfect Picture processor og Dolby Vision

 • 4K OLED-TV med P5 AI Perfect Picture processor
 • 3-sidet Ambilight
 • Perfekt sortnivå
 • Dolby Vision
 • Mange avanserte gaming funksjoner inkl. VRR og 4K/120Hz

OLED759 er et toppmoderne 4K OLED-TV, som gir deg en fenomenal TV-opplevelse med de unike OLED-kvalitetene, uten at prisen blir i den høyere klassen. Avansert P5 AI Perfect Picture processor, Dolby Vision og 3-sidet Ambilight gir deg en TV-opplevelse i luksusklassen, uansett om det står film, serier eller gaming på menyen. OLED759 rommer nemlig også en lang rekke av tekniske finesser, som sikrer en lynhurtig og glidende gjengivelse av spillene dine.

Ambilight – et flott fargespill i stuen

Prikken over i-en er det spennende 3-sidede Ambilight-systemet, som via lysdioder på TV-ets sider belyser veggen bak tv-en i et flott fargespill som matcher det som skjer på skjermen. Om du har TV plassert tett mot bakveggen kan du glede deg til en bokstavelig talt helt ny TV-opplevelse, hvor skjermbilde og Ambilight suger deg helt inn i stemningen. Hvis du likevel foretrekker kun det rene TV-bilde, kan du stille inn funksjonen til et diskret hvitt lys eller skru Ambilight funksjonen helt av.

Eksklusiv og avansert bildebehandling med P5 AI Perfect Picture

Den eksklusive og avanserte P5 AI Perfect Picture bildebehandlingen sørger for at også ikke-UHD billedkilder (HDTV, Blu-Ray m.m.) blir oppskalerte og behandlet optimalt og intelligent, så skarphet, detaljer og farger presenterers i en fantastisk kvalitet på skjermen. Titan OS og Chromecast built-in gir deg en hel rekke nye og spennende Smart TV-funksjoner. Via telefonen eller en separat smarthøyttaler får du også mulighet til å stemmestyre TV-en (Google Assistant / Amazon Alexa).

OBS: HiFi Klubben anbefaler å koble til et sett aktive høyttalere, en god soundbar eller et separat stereo- eller surroundanlegg, slik at lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten.

OLED759 fås i sort metalfinish (Satin Chrome). 

OLED – en annerledes og lekker TV-opplevelse

I en OLED-skjerm er der ikke bakbelysning bak panelet som på de konkurrerende LED/QLED-TV-ene. På OLED er det de enkelte billedpunkter (pixels), som sender ut lys, og det gir mulighet for både superflatt design, lavt energiforbruk, perfekt sortnivå og ultrahurtig responstid.

I motsetning til LED/QLED-TV kan OLED gjengi rent sort, fordi du her kun skal lukke de rette pixlene for å få kullsort. OLED har til gjengjeld ikke fullt så høy lysstyrke som de beste (Q)LED-skjermene, og de føler seg derfor best hjemme i rom hvor det er noenlunde kontroll på bakgrunnsbelysningen. Det bør du ta med i betraktningen hvis du har en veldig lys stue. Du er alltid velkommen til å rådføre deg med HiFi Klubben hvis du er i tvil om den ene eller andre typen TV er best for ditt behov.

Auto Game Mode – forrykende gaming på storskjerm

Har du spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en via HDMI, sørger Auto Game Mode for å optimere spillopplevelsen din. Da kjører billedsignalet utenom flere av TV-ens innebyggede prosessorer, og du oppnår en lynhurtig og glidende respons akkurat som på din PC-monitor.

På OLED759 får du Philips’ fineste versjon av Game Mode inklusive HDMI 2.1 funksjonene VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/120) og G-SYNC. Med Philips’ egen Game Bar har du også et komplett kontrollpanel dedikert utelukkende til gaming.

Se verdens beste filmer og serier med streaming

Som eier av OLED759 kan du glede deg over å få tilgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nettet, og både lyd og bilde er i toppkvalitet, inklusive et raskt voksende utvalg av film og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt

OLED759 har innebyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støyfritt digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellitt (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren 

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • 4K OLED-TV med P5 AI Perfect Picture processor
 • 3-sidet Ambilight
 • Perfekt sortnivå
 • Dolby Vision
 • Mange avanserte gaming funksjoner inkl. VRR og 4K/120Hz
 • To HDMI-innganger er HDMI 2.1 kompatible
 • Chromecast og Airscreen
 • Calman Ready

Begrensninger

 • Kun standard Ambilight
 • Andre OLED-TV har høyere lysstyrke
 • Ikke Apple AirPlay
 • Ikke direkte skjermspeiling fra/til telefon
 • Ikke dreibar fot
 • Ikke pause/opptaksfunksjon eller dobbelte TV-tunere
 • Ikke separat tilkoblings boks
 • Ikke HDMI 2.1 på alle HDMI-innganger

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermteknologi OLED
HDR-Formater Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG
Skjermoppdatering 120 Hz
Bildeprosessor P5 AI Perfect Picture Engine
Game modeJa

Anbefalte produkter