HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bluetooth-høyttalere i snøværet

Tre trådløse minihøyttalere som takler vinterværet

Denon Envaya er trådløse Bluetooth-minihøyttalere som gir deg god musikk gjennom snø og sludd. De er støv- og vanntette, låter overraskende bra til størrelsen og tåler et dykk i snøen når du er i skiløypene.

Vinteren har kommet, og uansett om du varmer deg foran peisen eller flyr gjennom snøen i de franske alpene, så er det fint å ha god musikk for hånden. Med de superkompakte Envaya Bluetooth-høyttalerne kan du spre god stemning til deg selv og vennene dine, uansett hvor du er og hva du gjør.

Envaya-høyttalerne er bygget for en aktiv livsstil. De er både støv-, vann- og snøtette, og de har batteritid nok til en hel dag med musikk i det fri. Du kan velge mellom tre størrelser, alt etter hvor fyldig lyd du vil ha.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden