HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DISKRE DESIGNLYD I VERDENSKLASSE

Ultimat kvalitet og topp brukervennlighet til både musikk og TV-lyd

Elsker du lydkvalitet like mye som du elsker innredningen din? Her har du en elegant og brukervennlig løsning som gir deg både musikk og TV-lyd i ren verdensklasse, og du slipper synet av klumpete anlegg eller dominerende designprodukter.

Eksklusiv lyd kan absolutt kombineres med en stilren og moderne innredning. Dette unike systemet gir deg både musikkopplevelser og TV-lyd på et nivå som du må oppleve for å tro. Og alt det tekniske, inkludert hele to subwoofere til den dype bassen, er skjult i det elegante hi-fi-møbelet.

Det eneste som er synlig er to diskrete satellitthøyttalere på hver sin side av TV-en – alt annet er gjemt bak dører i møbelet.

Anlegget slår seg automatisk av og på sammen med TV-en, og med integrert HDMI får du superenkel betjening, inkludert volumstyring fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din.

Når systemet er satt opp er det like enkelt i bruk som en lydplanke. Men her får du et enestående musikkanlegg i tillegg, og stua blir et fantastisk senter for film- og musikkopplevelser for hele familien!

Opplev det beste av det beste

Hele anlegget, inkludert høyttalere, kommer fra Lyngdorf Audio, som har tatt hi-fi-anmeldere fra hele verden med storm og representerer det ypperste innen dagens digitale lydgjengivelse. Det solide og eksklusive hi-fi-møbelet fra clic er en fryd for øyet, og du kan tilpasse det fullstendigt etter dine behov. De geniale stoffdørene kan også skjule en spillkonsoll, musikkstreamer eller lignende uten å blokkere for fjernkontrollen.

_mid_Lyngdorf.jpg