Hopp til innhold

21 produkter
H390
Integrert forsterker
54 998,- / 62 998,- / Stk
H30
Hegel H30
Effektforsterker
99 998,- / Stk
P30
Hegel P30
Forforsterker
62 998,- / Stk
C55
Effektforsterker til installasjon
83 998,- / Stk
C54
Effektforsterker til installasjon
73 998,- / Stk
C53
Effektforsterker til installasjon
63 998,- / Stk
Viser 21 produkter ut av 21

Suverene
musikkopplevelser

Norske Hegel er en av hi-fi-bransjens mest anerkjente merker, og kritikere og musikkelskere over hele verden har for lengst overgitt seg til de uforglemmelige musikkopplevelsene som strømmer fra disse stilrene og solide forsterkerne. Hegel kombinerer krystallklare detaljer med analog varme og musikalitet, og det passer til all slags musikk, enten det er en sart kammertrio eller Rammstein på full guffe.

Hegel gir deg de analoge lydkvalitetene på sitt aller beste. Med Hegel høres det aldri for varmt eller for klinisk ut – det låter bare naturlig og "riktig". Dette er en av grunnene til at Hegel står øverst på ønskelisten til mange high-end-entusiaster.

Kom innom HiFi Klubben og la oss demonstrere hvordan Hegel kan løfte musikkopplevelsen til nye høyder. Det er verdt turen! 

Gamle kunster møter
ny teknologi

Hegel sverger til gamle kunster med tunge, vibrasjonsdempende kabinetter og enorme strømforsyninger som kan holde selv den mest krevende high-end høyttaler i et urokkelig jerngrep. Men Hegel er ikke gammeldags, tvert imot. Produktene deres er spekket med avansert teknologi, slik at du kan nyte alle dine analoge og digitale musikkilder i suveren kvalitet – fra vinyl til HD-streaming.