Hopp til innhold

21 produkter
21 produkter
  H30
  HEGEL H30
  Effektforsterker
  99 998,- / Stk
  P30
  HEGEL P30
  Forforsterker
  62 998,- / Stk
  C55
  Effektforsterker til installasjon
  83 998,- / Stk
  C53
  Effektforsterker til installasjon
  63 998,- / Stk
  C54
  Effektforsterker til installasjon
  73 998,- / Stk

  Suverene
  musikkopplevelser

  Norske Hegel er en av hi-fi-bransjens mest anerkjente merker, og kritikere og musikkelskere over hele verden har for lengst overgitt seg til de uforglemmelige musikkopplevelsene som strømmer fra disse stilrene og solide forsterkerne. Hegel kombinerer krystallklare detaljer med analog varme og musikalitet, og det passer til all slags musikk, enten det er en sart kammertrio eller Rammstein på full guffe.

  Hegel gir deg de analoge lydkvalitetene på sitt aller beste. Med Hegel høres det aldri for varmt eller for klinisk ut – det låter bare naturlig og "riktig". Dette er en av grunnene til at Hegel står øverst på ønskelisten til mange high-end-entusiaster.

  Kom innom HiFi Klubben og la oss demonstrere hvordan Hegel kan løfte musikkopplevelsen til nye høyder. Det er verdt turen! 

  Gamle kunster møter
  ny teknologi

  Hegel sverger til gamle kunster med tunge, vibrasjonsdempende kabinetter og enorme strømforsyninger som kan holde selv den mest krevende high-end høyttaler i et urokkelig jerngrep. Men Hegel er ikke gammeldags, tvert imot. Produktene deres er spekket med avansert teknologi, slik at du kan nyte alle dine analoge og digitale musikkilder i suveren kvalitet – fra vinyl til HD-streaming.