Hopp til innhold
HEGEL H20 Effektforsterker

HEGELH20Effektforsterker

Tung og strømsterk analog effektforsterker som kan drive selv de mest strømkrevende high-end-høyttalere med total kontroll.
stk44 998,-
Forventet på lager mandag 1. november 2021.
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Hegel H20 – kompromissløs analog high-end effektforsterker med enorme strømressurser

H20 er en tung og ekstremt strømsterk, analog effektforsterker som yter massive 2 x 200 watt i 8 ohm. Den vil drive selv de mest krevende high-end-høyttalere med overlegen kontroll ved ethvert volum. Hvis du ikke trenger monotrinn eller den vanvittige effekten fra toppmodellen H30, så kan H20 være effektforsterkeren du og anlegget ditt har drømt om i årevis.

Med H20 kan du konsentrere deg om å nyte det fantastiske lydbildet, den avgrunnsdype og kontrollerte bassen og de utallige detaljene som du ikke ante var i musikken før du hørte den på H20. Hver eneste musikklytting blir til en sublim opplevelse som vil fremkalle gåsehuden igjen og igjen.

H20 er en perfekt forsterkermatch med Hegels egen P20 forforsterker og store high-end-gulvhøyttalere, som for eksempel 800-serien fra Bowers & Wilkins og EPICON-serien fra DALI. Den solide aluminiumsfronten har bare Hegel-logoen, av/på-knappen og en diskre lysdiode. Selvsikkert og minimalistisk, som et isfjell der det vesentlige ligger under overflaten.

H20 fås i sort aluminiumsfinish.

Tekniske spesifikasjoner

Dempingsfaktor1000
Forvrengning0,006%
Signal-støy-forhold100 dB
Utgangseffekt 8 ohm200 watt

Tilbehør til HEGEL H20

Anbefalte produkter