Hopp til innhold
57 998,-stk
Ukjent leveringstid
Tung og strømsterk analog effektforsterker som kan drive selv de mest strømkrevende high-end-høyttalere med total kontroll.

Les mer:

Beskrivelse

Hegel H20 – kompromissløs analog high-end effektforsterker med enorme strømressurser

 • Svært tung og stabil konstruksjon
 • Kan drive selv de mest strømkrevende høyttalere med total kontroll
 • Dual Mono-konstruksjon
 • Både balansert og ubalansert tilkobling (XLR/RCA)

H20 er en tung og ekstremt strømsterk, analog effektforsterker som yter massive 2 x 200 watt i 8 ohm. Den vil drive selv de mest krevende high-end-høyttalere med overlegen kontroll ved ethvert volum. Hvis du ikke trenger monotrinn eller den vanvittige effekten fra toppmodellen H30, så kan H20 være effektforsterkeren du og anlegget ditt har drømt om i årevis.

Med H20 kan du konsentrere deg om å nyte det fantastiske lydbildet, den avgrunnsdype og kontrollerte bassen og de utallige detaljene som du ikke ante var i musikken før du hørte den på H20. Hver eneste musikklytting blir til en sublim opplevelse som vil fremkalle gåsehuden igjen og igjen.

H20 er en perfekt forsterkermatch med Hegels egen P20 forforsterker og store high-end-gulvhøyttalere, som for eksempel 800-serien fra Bowers & Wilkins og EPICON-serien fra DALI. Den solide aluminiumsfronten har bare Hegel-logoen, av/på-knappen og en diskre lysdiode. Selvsikkert og minimalistisk, som et isfjell der det vesentlige ligger under overflaten.

H20 fås i sort aluminiumsfinish.

Hegel – kompromissløs kvalitet og autentisk lyd

Norske Hegel har røtter tilbake til slutten av 80-tallet og har siden da utviklet seg til et av hi-fi-bransjens mest anerkjente merker, både blant anmeldere og musikkentusiaster. I dag selges de prisbelønte Hegel-produktene over hele verden, og de vinner stadig vekk tester og sjarmerer musikkelskere på rekke og rad hver gang de får sjansen til å vise sine unike musikalske kvaliteter.

Hegel har spesielt profilert seg som forkjempere for de analoge lydkvalitetene på sitt beste. En Hegel-forsterker kombinerer krystallklare detaljer med analog varme og musikalitet, og hvis hjertet ditt banker for denne cocktailen, så får du det ikke stort bedre, uansett prisklasse.

Målet er å gi musikkelskere en lytteopplevelse som er så naturlig og engasjerende som mulig. Derfor bruker Hegel autentisk lyd fra akustiske instrumenter og stemmer fra kjente artister som hovedreferanse. Ingenting annet er godt nok når man skal finne den perfekte lyden. Når den er på plass, så kan du til gjengjeld spille alle slags musikk i enestående kvalitet – uansett om det er en sart kammertrio eller Rammstein på full guffe.

Hegels høye kvalitetsnivå er i høy grad et resultat av tradisjonelle dyder, som f.eks. tunge, vibrasjonsdempende kabinetter og enorme strømforsyninger som kan holde selv de mest krevende høyttalere i et urokkelig jerngrep. Men Hegel har også utviklet og anvendt en rekke avanserte prinsipper innen både analog og digital teknologi, som du kan lese mer om på Hegels hjemmesider .


Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Svært tung og stabil oppbygging
 • Kan drive selv de svært strømkrevende høyttalere med total kontroll
 • Dual Mono-konstruksjon
 • Både balansert og ubalansert tilkobling (XLR/RCA)

Begrensninger

 • Kan ikke brokobles til mono
 • Kun ett par høyttalerterminaler
 • Ikke 12V trigger inn/ut

Videoer om Hegel H20

Tilbehør til Hegel H20

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 8 ohm200 watt
Forvrengning0,006%
Signal-støy-forhold100 dB
Dempingsfaktor1000
ForsterkerteknologiAnalog

Anbefalte produkter

M23
Effektforsterker
44 998,- / Stk
C 658
Forforsterker
16 998,- / 21 998,- / Stk