Hopp til innhold

NAD

NAD er et av Hi-Fi Klubbens mest elskede merker, og det er ikke tilfeldig. De bruker nemlig kreftene sine på å gi deg lydkvalitet og råstyrke for hver eneste krone. Digger du fet lyd uten pynt, overflødige knapper og annet surr, slipper du ikke unna NAD!

  • Maksimalt fokus på lydkvalitet og råstyrke
  • Løsninger til både musikk, hjemmekino og iPod
  • Både budsjettklasse og high-end
  • Enkelt og funksjonelt design
  • En rekke modeller kan moduloppgraderes
72 produkter
Integrert forsterker
9 998,- / stk
Integrert forsterker
17 998,- / stk
Musikkanlegg med streaming
26 998,- / stk
Stereoforsterker med streaming
6 998,- / stk
Stereoforsterker med streaming
5 698,- / stk
Stereoforsterker med streaming
6 998,- / stk
Stereoforsterker med streaming
5 998,- / stk
Flerkanals effektforsterker
42 998,- / stk
Hjemmekinoreceiver
29 998,- / stk
RIAA-forsterker
1 698,- / stk

Fet lyd i mer enn 40 år

Helt siden deres lille grå 3020-forsterker rev teppet vekk under den etablerte hi-fi-bransjen i 1977, har NAD stått for markedets beste lyd til prisen, uansett pris. NAD handler ikke om bling og enkle løsninger. De er hva de skal være – ikke mer! Til gjengjeld blir det da mulig å gjøre tingene skikkelig. Med NADs unike MDC-moduler kan du til og med oppgradere en rekke av modellene, så du trenger ikke å bytte hele apparatet for å få de nyeste funksjonene.

Laget for virkeligheten

Papirdata er én ting, virkeligheten en annen. Et NAD-produkt er laget for å spille skikkelig musikk i virkelighetens høyttalere, ikke hyletoner i et laboratorium. Dette betyr kvalitetskomponenter, råsterke strømforsyninger og konstruksjon hvor det står lydkvalitet på hver eneste tekniske løsning. Blant annet den unike PowerDrive-teknologien som får en NAD-forsterker til å spille både høyere, og renere, enn konkurrentene i samme klasse. Sånn var det da den legendariske sjefskonstruktøren Bjørn Erik Edvardsen lagde 3020 – og sånn er det ennå!

Ørene dine lyver aldri

NAD-lyden er alltid utrolig ren, dynamisk og engasjerende, uansett om du hører på musikk i stereo eller nyter flerkanals surround-lyd i hjemmekinoen din. Ethvert NAD-produkt, fra iPod-høyttalere til tunge high-end-forsterkere, er laget for å gi deg lydopplevelser i særklasse. Så glem spesifikasjonene, og la ørene dine ta avgjørelsen!