Hopp til innhold

NAD

NAD er et av Hi-Fi Klubbens mest elskede merker, og det er ikke tilfeldig. De bruker nemlig kreftene sine på å gi deg lydkvalitet og råstyrke for hver eneste krone. Digger du fet lyd uten pynt, overflødige knapper og annet surr, slipper du ikke unna NAD!

 • Maksimalt fokus på lydkvalitet og råstyrke
 • Løsninger til både musikk, hjemmekino og iPod
 • Både budsjettklasse og high-end
 • Enkelt og funksjonelt design
 • En rekke modeller kan moduloppgraderes

69 produkter
69 produkter
  NAD C368 Forsterker med Bluetooth
  Forsterker med Bluetooth
  9 998,- / stk
  NAD D3045 Forsterker med Bluetooth
  Forsterker med Bluetooth
  6 998,- / stk
  NAD C338 Stereoforsterker med streaming
  Stereoforsterker med streaming
  6 998,- / stk
  NAD C388 Forsterker med Bluetooth
  Forsterker med Bluetooth
  17 998,- / stk
  NAD M33 Stereoforsterker med streaming
  Stereoforsterker med streaming
  49 998,- / stk
  NAD C328 Forsterker med Bluetooth
  Forsterker med Bluetooth
  5 998,- / stk
  NAD AMP1 Stereoforsterker med streaming
  Stereoforsterker med streaming
  5 698,- / stk
  NAD M10 Musikkanlegg med streaming
  Musikkanlegg med streaming
  26 998,- / stk

  Fet lyd i mer enn 40 år

  Helt siden deres lille grå 3020-forsterker rev teppet vekk under den etablerte hi-fi-bransjen i 1977, har NAD stått for markedets beste lyd til prisen, uansett pris. NAD handler ikke om bling og enkle løsninger. De er hva de skal være – ikke mer! Til gjengjeld blir det da mulig å gjøre tingene skikkelig. Med NADs unike MDC-moduler kan du til og med oppgradere en rekke av modellene, så du trenger ikke å bytte hele apparatet for å få de nyeste funksjonene.

  Laget for virkeligheten

  Papirdata er én ting, virkeligheten en annen. Et NAD-produkt er laget for å spille skikkelig musikk i virkelighetens høyttalere, ikke hyletoner i et laboratorium. Dette betyr kvalitetskomponenter, råsterke strømforsyninger og konstruksjon hvor det står lydkvalitet på hver eneste tekniske løsning. Blant annet den unike PowerDrive-teknologien som får en NAD-forsterker til å spille både høyere, og renere, enn konkurrentene i samme klasse. Sånn var det da den legendariske sjefskonstruktøren Bjørn Erik Edvardsen lagde 3020 – og sånn er det ennå!

  Ørene dine lyver aldri

  NAD-lyden er alltid utrolig ren, dynamisk og engasjerende, uansett om du hører på musikk i stereo eller nyter flerkanals surround-lyd i hjemmekinoen din. Ethvert NAD-produkt, fra iPod-høyttalere til tunge high-end-forsterkere, er laget for å gi deg lydopplevelser i særklasse. Så glem spesifikasjonene, og la ørene dine ta avgjørelsen!