Hopp til innhold

There is no equal

Steinway
Lyngdorf

Helt fra begynnelsen i 2005 har Steinway Lyngdorf representert det absolutte høydepunktet innen hi-fi. Merket har blitt synonymt med enestående håndverk og en svært avansert digital teknologi som er utviklet helt fra bunnen av for å etablere den mest raffinerte referansen for lydgjengivelse i det 21. århundret.

Steinway Lyngdorf er et samarbeid mellom to produsenter som hver for seg er høyt respekterte og kjent som de absolutt beste på hvert sitt felt. De legendariske flyglene fra Steinway & Sons er fast inventar i verdens beste konsertsaler og lydstudioer, mens danske Lyngdorf Audio har fått global anerkjennelse for sin revolusjonerende teknologi og sine digitale hi-fi-komponenter.

Video:

Steinway
Lyngdorf

 • Fantastisk klart, detaljert og naturtro lydbilde
 • Enestående håndverksmessig kvalitet og finish
 • Enestående dynamikk
 • State-of-the-art 100% digital signalbehandling og forsterkerteknologi
 • RoomPerfect romkorreksjon for perfekt lydkvalitet i ethvert lytterom
 • En eksakt kopi av
  virkeligheten

  Steinway-partnerskapet var basert på en nesten umulig utfordring: Lyngdorf Audio påtok seg oppgaven å lage et lydsystem som kunne gjengi lyden fra et Steinway & Sons konsertflygel så naturtro at selv erfarne konsertpianister ikke kunne høre forskjell.

  Resultatet av utfordringen ble det legendariske Model D-systemet, som fremdeles setter standarden for hva som er mulig innen hi-fi-lydgjengivelse når man ikke lar seg begrense av pris. Siden den gang har det kommet flere systemer som alle har det til felles at de er på grensen av hva som er teknisk mulig og at de leverer en lydopplevelse uten sidestykke. Uansett om det er snakk om stereo foran anlegget i stua eller i surround i en kompromissløs hjemmekino.

  Lyngdorf Audio ble stiftet av Peter Lyngdorf, som i sin tid også stiftet HiFi Klubben. Derfor er vi veldig stolte over å kunne presentere Steinway Lyngdorf-systemene – de eneste i verden med rett til å bære den eksklusive Steinway-logoen!

   

  Video:

  Room
  Perfect

  RoomPerfect er Lyngdorfs unike og verdenskjente state-of-the-art-system for aktiv, digital romkorreksjon. Helt siden introduksjonen med Lyngdorfs egen TDA-2200 stereoforsterker har RoomPerfect vært kjent som en lydmessig vidundermedisin som kan få det maksimale ut av ethvert høyttalersystem i ethvert lytterom uten å samtidig påvirke lyden negativt.

  Tre overlegne
  lydopplevelser
  fra Steinway Lyngdorf

  Steinway Lyngdorf tilbyr en lang rekke komplette lydsystemer til både stereo og surround. Alternative finisher og konfigurasjoner kan leveres på bestilling mot en tilleggspris. Kontakt HiFi Klubben for mer informasjon.