Hopp til innhold


De danske unnu-møblene gir deg alle muligheter for plassere anlegget ditt på en flott måte. Du kan kombinere modulene på kryss og tvers, og hvis du ønsker det kan du skjule både anlegg og høyttalere bak stoffdører, som lar lyden komme ut og fjernkontrollsignalene komme inn.

  • Designet for hi-fi-anlegg
  • Utallige kombinasjonsmuligheter
  • Masse tilbehør (dører, skuffer m.m.)
  • Fås i flere farger
  • Fordelaktig pris

12 produkter
C12 v2
unnu C12 v2
Stoffdør
2 138,- / Stk

unnu – den ideelle møbelløsningen til anlegget og TV-en din

Med de danske unnu-møblene er du ikke lenger avskåret fra å skaffe deg drømmeanlegget, bare fordi du eller din bedre halvdel ikke vil se på elektronikk og høyttalere i stuen. Her får du nemlig muligheten til å gjemme hele anlegget – inklusive et sett mellomstore høyttalere og en subwoofer – bak elegante stoffdører som tillater passasje av lyd og fjernkontrollssignaler. Du får drømmeanlegget ditt – og den bedre halvdelen din slipper å se det!

Laget til seriøst utstyr

Den lakkerte, silkematte finishen på unnu er av meget høy klasse, og unnu er dimensjonert til seriøst hi-fi-utstyr i standard 43 cm bredde, så du får god plass til både apparatene dine og tilhørende kabler. Du kan velge mellom moduler i én, to eller tre seksjoners bredde, og det følger med en flyttbar hylle til hver seksjon. I tillegg kan du kjøpe skuffer, samt dører i tre eller stoff, og du kan fritt kombinere elementer i sort og hvitt (stoffdører fås også i sølv).

Utrolig fleksible muligheter

Moduloppbygningen gir deg et hav av muligheter for å sette sammen den unnu-løsningen som matcher dine behov. Hvis du f.eks. trenger et møbel i 4 seksjoners bredde, kan du fritt velge mellom 2+2 eller 3+1. Dermed får du alltid den ideelle plasseringen av skillevegger og topphull til kabler. unnu er laget for å henge på veggen ved hjelp av medfølgende veggbeslag. Med denne løsningen får du det reneste visuelle utrykket, samtidig som at støvsuging og opprydding under møblet går som en lek.