Hopp til innhold

Velg selv eller få hjelp i butikken

Slik setter du sammen ditt
eget lydmøbel

De elegante hi-fi-møblene fra clic og unnu er en individuell og fleksibel løsning hvor du selv kan sette sammen møblene slik at de matcher anlegget og interiøret ditt. Alternativt kan du velge en av våre ferdige løsninger.

Vi er klare til å
hjelpe deg

Både de eksklusive clic-møblene og de rimeligere søstermodellene fra unnu finnes i mange størrelser og farger. Det finnes utallige muligheter og du er hjertelig velkommen til å stikke innom en av våre butikker eller kontakte kundeservice for råd og veiledning.

Ønsker du å sette sammen din egen løsning, starer du med å velge selve grunnmøbelet. Du finner matchende tilbehør i etterkant for hver modell. Møblene fra clic håndmonteres etter dine ønsker og leveres ferdig montert. Med unnu monterer du selv dører, hjul og annet tilbehør på møbelet etter levering.

  • Velg ditt møbel - stort eller lite?
  • Plassering - vegg, hjul eller ben?
  • Fronter - stoff eller tre?
  • Tilbehør - skuffer, hyller, kabeldeksel mm.
  • Velg en av våre ferdige møbler

Velg ditt eget
hi-fi-møbel

Med møblene fra clic og unnu kan du alltid finne en løsning som passer dine behov og ditt interiør. Et smart kompakt lyd-møbel under TV-en eller et stort og romslig hi-fi-møbel i to eller flere seksjoner – valget er ditt!
Se våre møbler her

Vegg, hjul eller ben?
Plassering

Vi innreder forskjellig, og derfor må dine møbler selvfølgelig også være fleksible. Med clic og unnu bestemmer du selv om du vil montere møblene fast på veggen, eller om du ønsker en gulvstående løsning på hjul eller ben.
Se montering her

Skjul anlegget bak
dørene 

Med clic og unnu kan du oppbevare systemet bak tradisjonelle tredører, men du kan også velge smarte stoffdører som slipper både lyd og signaler fra fjernkontrollen igjennom. Da kan du lytte til skikkelige høyttalere uten at du trenger å se på dem.
Se fronter her

Velg riktig
tilbehør 

Et ekte hi-fi-møbel skal selvsagt ha plass til anlegg og kabler, men også til de mange andre tingene som er nyttige å ha i nærheten, f.eks. spill og CDer. Med hyller, skuffer og kabeldeksel får du alt elegant på plass.
Se alt tilbehør her

Eller velg et komplett
møbelsystem