Hopp til innhold

Live Louder
VESTLYD

Vestlyd er et nytt dansk høyttalermerke, lansert under slagordet "Live Louder". Powermonitorene deres er designet for å blåse deg av banen med bass, åpenhet og dynamikk. Live louder!

Se videoen
Vestlyd
En konsert i din egen stue

Vestlyd handler om å ta musikken på alvor. Å være til stede, kjenne musikken i kroppen og la gåsehuden spre seg. Den opplevelsen vil vi gjerne dele med deg.

”The best moments in life are the loudest.” Det sier danske Vestlyd – et slag direkte i mellomgulvet på de små batteridrevne Bluetooth-høyttalerne som finnes i nesten alle hjem i dag. Små høyttalere, som er gode nok for en podcast, men som skuffer fælt når Phil Collins banker løs på trommene tre og et halvt minutt inn i «In The Air Tonight».

12" / 15"
Vestlyd

En powermonitor
– hva er det?

Vestlyd er en hyllest til de klassiske monitorhøyttalerne, hvor dynamikk, lydtrykk og livefølelse betyr mer enn design. Men Vestlyd er langt mer tilgivende og underholdende enn en ren studiomonitor. Og sammenlignet med konvensjonelle «powerhøyttalere» spiller Vestlyd langt strammere, musikalsk og detaljert. Du får faktisk med deg en stor del av det beste fra to verdener, derfor kaller Vestlyd selv høyttalerne sine for «powermonitorer»!

Hvorfor må vi musikkelskere inngå kompromisser og nøye oss med noe som er 'godt nok' – så lenge du ikke spiller høyt?
Henrik Reinholdtsen, CEO Nordic Hi-Fi

Vestlyd
– tilbake til røttene

Følg med når Roar forteller om de nye Vestlyd-høyttalerne. Bli med på en reise tilbake til den autentiske lydopplevelsen, hvor bass, dynamikk og åpenhet betyr mer enn kompakt design. Her kan du høre og føle musikken med hele kroppen – du skylder deg selv å prøve!

Gi watt til din
Vestlyd

Vestlyd-høyttalere trenger ikke nødvendigvis et kraftverk for å spille høyt, men alt blir mye morsommere når du har en solid håndfull watt i reserve til de store utladningene. Her kan du se noen solide kombinasjoner som vil gjøre musikklyttingen din til en fest.

Vestlyd kommer til å gi gjenklang i hele høyttalerbransjen, og vi kan nesten ikke styre entusiasmen. Dette må rett og slett oppleves
Christoffer Arensbach, CEO HiFi Klubben

Derfor vil disse
høyttalerne
gi deg bakoversveis

Hva er det som gjør Vestlyd så spesielt? Henrik Reinholdtsen er direktør for Nordic Hi-Fi, og han har vært med på å tenke ut og utvikle disse unike høyttalerne. Hør ham fortelle historien her.
Les mer

LYTT
FØR DU HANDLER

Vi kan fortelle deg mye om hvor flott det føles når favorittsangen din smeller ut av et par Vestlyd-høyttalere og føttene bare ikke vil stå i ro. Men det er mye bedre å høre magien med egne ører. Kom innom HiFi Klubben og la oss gi deg en skikkelig opplevelse!
Finn butikk her