Hopp til innhold
NAD AM230 MDC-innstikksmodul

NADAM230MDC-innstikksmodul

Oppgrader NAD-receiveren din med Dolby Atmos, og bli helt ajour med de nyeste lydstandardene i hjemmekinoen din. MDC-modul til mange modeller.
stk6 498,-
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

NAD AM230 – Dolby Atmos MDC-innstikksmodul til NAD hjemmekinoreceivere og -forsterkere

AM230 er en Dolby Atmos MDC-innstikksmodul til en rekke MDC-oppbygde hjemmekinoreceivere og -forsterkere fra NAD. Med denne modulen kan du oppgradere hjemmekinoen din til toppmoderne, storslått og realistisk filmlyd i tre dimensjoner med 2 takhøyttalere eller helt opptil 7.1.4 kanaler med ekstra effekttrinn. For eksempel NADs egen CI940.

Med denne modulen beviser NAD enda en gang at MDC-konseptet deres er levende og bærekraftig, og at det er en trygg investering å kjøpe en hjemmekinoreceiver eller surroundforsterker med den grunnleggende kraften og lydkvaliteten på plass. Videre kan man oppgradere med nye teknologier i takt med at de blir utviklet.

Dirac Live romkorreksjon og nye tilkoblinger
I tillegg til Dolby Atmos og DTS:X (senere oppdatering) inkluderer AM230 også en Light-versjon av Dirac Live-systemet for digital romkorreksjon. Med en medfølgende målemikrofon og PC-en din kan du måle lydresponsen i 9 forskjellige posisjoner i lytterommet før systemet kompenserer for feil som måtte oppstå i sammspillet mellom lyden og rommet. Dette kan for eksempel være bassresonanser eller for skarp lyd i høyere frekvensområder.

Dirac Live kan gi en markant forbedring av surroundlyden, og systemet er globalt anerkjent for sine gode audiofile kvaliteter, noe som har gjort det svært populært i kinoer, lydstudioer, luksusbiler og andre krevende sammenhenger. Den medfølgende Light-versjonen korrigerer lyden i området 20-500 Hz, der hvor de fleste problemene normalt finnes. Hvis du ønsker en fullvedig versjon, så kan den kjøpes separat fra Dirac.

Vær oppmerksom på at Dirac Live erstatter Audyssey-systemet i den eldre modulen din. De digitale lydtilkoblingene (optisk/coaxial) i den eksisterende modulen erstattes også, så du i alt får 2 x optiske og 2 x coaxiale lydinnganger.

AM230 er et softwarebasert produkt, og flere funksjoner kan derfor bli lagt til senere. DTS:X-støtte vil bli lagt til senere gjennom en software-oppgradering (inkludert i prisen).

OBS: AM230 krever samtidig montering av NADs oppgraderte HDMI-modul. Avhengig av forsterkeren/receiveren din må du bruke enten VM130 eller VM300-modulen. Montering av MDC-moduler kan gjøres i en av Hi-Fi Klubbens butikker og er inkludert i prisen. Kontakt din nærmeste butikk for kjøp og info.

Høydepunkter

  • Gir Dolby Atmos-støtte på en rekke eksisterende hjemmekinoreceivere og forsterkere fra NAD
  • DTS:X-støtte (med senere oppgradering)
  • Dirac Live LE digital romkorreksjon**
  • Kan håndtere Atmos-oppsett med opptil 5.1.2 kanaler (7.1.4 med eksternt effekttrinn)
  • Audiofile 24-bit/192kHz D/A-konvertere i alle kanaler

Tekniske spesifikasjoner

Dolby Atmos MDC-innstikksmodul til NAD hjemmekinoreceivere og -forsterkere
Passer til T757, T765, T775, T777, T785, T787, T185, T187, alle versjoner
Surroundformater: Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital, DTS:X*, DTS HD Master Audio m.fl.
Dirac Live LE digital romkorreksjon
Auto-setup*
Lydoppløsning på opptil 24-bit/192kHz
Digital lyd inn: 2 x optisk / 2 x coaxial
Mulige Atmos-konfigurasjoner: opptil 7.1.4 (med eksterne effekttrinn), opptil 5.1.2 (med receiverens innebygde forsterkerkanaler)
Montering gjøres i en Hi-Fi Klubben-butikk (inkludert i prisen)
* Senere software-oppgradering (inkludert i prisen)
** Dirac Live er kun tilgjengelig på følgende modeller: NAD T758V3, NAD T777V3 og NAD M17V2