Hopp til innhold

NADCI580 V2Musikkstreamer

Smart 4-soners musikkstreamer som er laget for å bygge en komplett installasjonsløsning med multiromssystemet Bluesound.
stk18 998,-

Les mer:

Beskrivelse

NAD CI580 v2 – multiroms musikkstreamer med 4 stereosoner til profesjonelle Bluesound-installasjoner og innbyggingsløsninger

CI580 v2 er en kompakt, stereo, multiroms musikkstreamer som er laget for bruk i innbyggingsløsninger (CI) og profesjonelle installasjoner, for eksempel i større hjem, kontorbygninger, spisesteder m.m. Med én eller flere CI580 v2 kan du helt ukomplisert bygge en permanent installasjon og styre alt sammen trådløst fra den samme brukervennlige Bluesound-appen.

Kombinert med en passende effektforsterkerløsning – som f.eks. de opplagte effektforsterkerne CI 940 og CI 980 fra NAD – kan du samle all elektronikken i et teknisk skap eller et standard 19” rack og enkelt trekke høyttalerkabler herfra og ut til de enkelte rommene. Da får du en utrolig fleksibel og stabil løsning. CI580 v2 er kompatibel med en rekke av markedets avanserte kontrollsystemer, og utbyggingsmulighetene er så mange og så gjennomtenkte at du alltid vil kunne utvide systemet, nesten uansett hvilke behov som måtte oppstå.

En integrert del av Bluesound-systemet

Når CI580 v2 først er installert og konfigurert, så samarbeider den smertefritt sammen med resten av Bluesound-systemet og Bluesound-appen. Du kan legge til trådløse Bluesound-høyttalere hvis du vil ha en mobil løsning i et eller flere rom, du kan legge til en lydplanke til TV-en, og du kan også koble til eksterne lydkilder både analogt og digitalt eller med et USB-lagermedium og sende lyden videre på kryss og tvers i de ulike sonene. Hvis du er Apple-bruker, så kan du også få glede av den integrerte AirPlay 2-funksjonen.

NAD CI580 v2 fås i sort finish.

Høydepunkter

  • Svært fleksibel løsning til CI og profesjonelle installasjoner, f.eks. i større hjem eller på spisesteder
  • 4 stereosoner (uavhengige eller perfekt synkroniserte)
  • Kan enkelt bygges ut med én eller flere CI580 v2 i 19” rack (ekstrautstyr)
  • Integrerer 100% med andre komponenter i Bluesound-systemet samt Bluesound-appen
  • Både optisk, coaxial og analog L/R lyd ut (fast eller variabel)

Tekniske spesifikasjoner

D/A-konvertering lyd32-bit/192kHz indbygget DAC
TeknologierRoon Ready

Tilbehør til NAD CI580 V2

Anbefalte produkter

NAD CI 980 Effektforsterker til installasjon
Effektforsterker til installasjon
16 498,- / stk
HEGEL C53 Effektforsterker til installasjon
Effektforsterker til installasjon
63 998,- / stk
HEGEL C54 Effektforsterker til installasjon
Effektforsterker til installasjon
73 998,- / stk