Hopp til innhold

NADVM130 4K/UHD VideoMDC-innstikksmodul

Gi NAD-hjemmekinoreceiveren din UltraHD/4K-video HDMI. Du får også mulighet til å enkelt bygge ut med trådløs multiroms-musikkstreaming fra Bluesound.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

NAD VM130 – 4K/UHD Video MDC-innbyggingsmodul til NAD T758 og T757

VM130 er en 4K/UHD-video MDC-modul som passer til de mindre modellene av NADs MDC-oppbygde hjemmekinoreceivere, T758 og T757. Receiveren din blir oppgradert slik at den kan håndtere UltraHD-bildekvalitet, og som en ekstra bonus kan du enkelt bygge ut med trådløs multiroms-musikkstreaming fra Bluesound. Modulen gir deg 3 x HDMI-innganger og 1 x HDMI-utgang.

Modulem er kun relevant hvis du har både en 4K tv og en 4K-bildekilde. Har du ikke det kan du velge å hoppe over denne oppgradering uten at du vil oppleve noen mangler ved ditt produkt

OBS: Vær oppmerksom på at VM130 gir dig én HDMI-inngang mindre når den er montert i receiveren (i forhold til de opprinnelige 4).

Klargjort til trådløs multiroms-musikkstreaming fra Bluesound
Med BluOS Upgrade-kitet (ekstra tilbehør) kan du på et blunk aktivere markedets mest avanserte og velspillende, trådløse multiroms-musikksystem – Bluesound – i NAD-receiveren din. Du trenger bare å koble utvidelsen i USB-porten på VM130 og utføre oppsettet én gang for alle, så har du all verdens musikk rett under fingertuppene på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Ikke bare kan du spille uendelige mengder av trådløs musikk rett på anlegget ditt. Du får også muliget til å bygge ut med trådløs musikk overalt i hjemmet ditt. Når VM130 er montert, så blir receiveren en integrert del av Bluesound-systemet ditt med trådløse høyttalere og musikkstreamere i alle rom du måtte ønske. Pluss den fyldige, trådløse lyden på hovedanlegget, selvfølgelig – uten at du trenger enda et apparat i hylla.

VM130 passer til T758 og T757.

Montering av VM130 kan gjøres i en av Hi-Fi Klubbens butikker. Monteringen er inkludert i prisen. Kontakt din nærmeste butikk for kjøp av modulen.

Høydepunkter

  • Gir nytt liv til videodelen i NAD MDC-receiveren din
  • Støtter HDMI 2.0 med 4K/UHD-standarden
  • 3 x HDMI inn, 1 x HDMI ut
  • Klargjort til Bluesound/wi-fi med BluOS Upgrade Kit (kjøpes separat)
  • Montering inkludert i prisen

Vår
Ekspertvurdering

  • Støtter HDMI 2.0 med 4K/UHD-standarden
  • 3 x HDMI inn, 1 x HDMI ut
  • Klar til Bluesound med BluOS Upgrade Kit (kjøpes separat)
  • Støtter ikke anlaog til HDMI konvertering

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje16
FargeSort
Høyde emballasje (cm)6
Lengde emballasje (cm)29
Vekt emballasje (kg)1
Vekt produkt (kg)0,23