Hopp til innhold
3 990,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

True Wireless ørepropper med hi-fi-lyd perfekt tilpasset ørene dine. Avanserte ANC, touch og krystallklare samtaler setter prikken over i-en.

Les mer:

Beskrivelse

Nura NuraTrue Pro – trådløse True Wireless in-ear ANC hodetelefoner med unike og avanserte finesser

 • Individuell måling og optimalisering av lyden for ørene dine
 • Bluetooth 5.3 inkl. aptX Lossless og aptX Voice for optimal trådløs lyd
 • Adaptive Active Noise Cancellation (ANC)
 • 8 timers batteritid (+ 3 x 8 timer fra ladedeksel)
 • Mulighet for trådløs lading via standard Qi-lader (ekstrautstyr)

NuraTrue Pro er avanserte True Wireless in-ear-hodetelefoner som gir deg flott hi-fi-lydkvalitet og en håndfull unike funksjoner som du ikke finner på andre trådløse ørepropper i dag. For eksempel det avanserte Nurasound-systemet, som måler responsen fra ørene dine og justerer lyden slik at du alltid får optimale lytteopplevelser.

Sammenlignet med originalen NuraTrue er Pro-versjonen oppgradert i både lyd, ANC og funksjon, slik at du får enda bedre opplevelser for både musikk og telefonsamtaler.

Bedre lydopplevelse med nye Bluetooth-formater og Spatial Audio

NuraTrue Pro støtter aptX Lossless, som hevdes å gi full CD-kvalitetslyd. Dette betyr at den trådløse Bluetooth-overføringen av signalet ikke lenger er en begrensende faktor for musikkopplevelsen, og det er faktisk litt av en revolusjon. Nå kan du få trådløs bekvemmelighet og audiofil lydkvalitet på samme tid. Du får også aptX Voice, som er et Bluetooth-format spesielt utviklet for å optimalisere gjengivelsen av den menneskelige stemmen under telefonsamtaler.

En annen spennende funksjon i NuraTrue Pro er Virtuo Spatial Audio, som ble utviklet av de svenske romkorreksjon-spesialistene fra Dirac. Her kjøres stereosignalet gjennom en algoritme som identifiserer den rominformasjonen i musikken og bruker den til å lage et lydbilde som plasserer deg midt i musikken på en måte du aldri har opplevd før fra et par trådløse ørepropper .

Som alltid krever disse nye og avanserte formatene at Bluetooth-enheten din (telefon, nettbrett eller datamaskin) også støtter funksjonen. Men hvis det ikke tilfelle, velger NuraTrue Pro bare neste format på rad, for eksempel aptX HD i stedet for Lossless. På denne måten får du alltid best mulig lydkvalitet automatisk.

Praktisk å bruke med smart start/stopp, lang batterilevetid og trådløs lading

Selv om lyden til NuraTrue Pro er grunn nok til å kjøpe dem, må de selvfølgelig også være praktiske å bruke. Designet motstår svette og sprut, og du får ørepropper i både silikon og skum, slik at du kan finne den optimale løsningen for øregangen din. Hvis du må være skikkelig aktiv, kan du også bruke de medfølgende finnene til å feste ørepluggene ekstra godt.

NuraTrue Pro slår seg på og av automatisk, og de kan også starte og stoppe musikkavspilling automatisk hvis du ønsker det. Det styrer du selv i appen. Med en batteritid på 8 timer pluss ytterligere 3 x 8 timer fra ladeetuiet har du massevis av strøm til å fylle hele dagen med musikk. Hvis du fortsatt går tom for strøm, tar det bare 5 minutter å lade opp for en hel time med ekstra musikk via USB. Du kan også lade NuraTrue Pro trådløst via en standard Qi-lader (ekstrautstyr).

Nura NuraTrue Pro er tilgjengelig i svart finish. Ladeetui og USB-C ladekabel følger med, Qi lader / USB lader kjøpes separat.

Adaptive Active Noise Cancellation og krystallklare anrop med 8 mikrofoner

NuraTrue Pro gir deg både avansert støyreduksjon (Adaptive Active Noise Cancellation / ANC) og ekstra tydelige telefonsamtaler. Hver øreplugg har 3 innebygde mikrofoner pluss en " bone conduction sensor", som fanger opp stemmen din gjennom vibrasjoner i kraniet. Signalene fra alle disse enhetene sendes til en avansert innebygd prosessor, som sørger for at begge funksjonene er optimalisert etter forholdene, inkludert automatisk demping av vindstøy og bakgrunnsstøy.

Alt går automatisk, og du kan selvfølgelig selv velge om du vil ha ro fra omgivelsene eller om du vil høre hva som foregår rundt deg. I så fall aktiverer du ganske enkelt «Social Mode» (også kalt hear-through eller transparency), som med en lynrask berøring av øreproppen gir deg et hull gjennom til omverdenen. Med muligheten til å bruke en enkelt øreplugg alene – for eksempel for telefonsamtaler – er NuraTrue Pro også smarte for bruk på kontoret.

Nurasound – perfekt lyd til netopp dine ører

Alle rom er forskjellige, og dette gjelder også bittesmå rom, som menneskeøret. Med ”Nurasound”-teknologien har man lyktes med å lage et par hodetelefoner som måler og tilpasser lyden til nettopp dine ører, litt på samme måte som systemene for digital romkorreksjon i høyttalersystemer (RoomPerfect, Dirac, Audyssey m.fl.).

Gjennom Nura-appen sender systemet en rekke testtoner inn i øret ditt og måler responsen fra trommehinnen og det indre øret. Deretter beregnes den personlige lydprofilen din, og lyden fra hodetelefonene optimaliseres til øret ditt. Resultatet er en lyd med en åpenhet som du svært sjelden finner i hodetelefoner i denne prisklassen.  

Alt sammen skjer helt automatisk i løpet av et par minutter, og når først du har fått din personlige profil, så blir den lagret i appen én gang for alle, og du slipper å tenke mer på oppsett. Du kan til og med lagre ytterligere to profiler, slik at du har mulighet til å eksperimentere litt eller la andre også få glede av den unike Nurasound-opplevelsen når du ikke bruker hodetelefonene selv.  

Mikrofonene som Nura bruker til å måle den nesten uendelig svake responslyden fra øret ditt er for øvrig den samme ultrafølsomme typen som NASA bruker til Mars 2020-oppdraget. Dette sier litt om ambisjonsnivået til disse unike hodetelefonene!

Med den lett tilgjengelige «Immersion Mode»-kontrollen i appen kan du selv justere bassnivået fra nøytralt til overveldende – som om du sto på første rad og lente deg på lyden fra høyttalerne på en rockekonsert. Du kan også bruke funksjonen til å gi dypbassen et løft, slik at du får hele lydbildet ved lavt volum.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Individuell måling og optimalisering av lyden for ørene dine
 • Bluetooth 5.3 inkl. aptX Lossless og aptX Voice for optimal trådløs lyd*
 • Adaptive Active Noise Cancellation (ANC)
 • 8 innebygde mikrofoner for ANC og samtaler
 • Dirac Virtuo Spatial Audio
 • Dedikert Nura-app for personlige brukerinnstillinger (EQ, ANC, berøringsfunksjoner, Immersion Mode, etc.)
 • Berøringskontroll på begge proppene (kan konfigureres via app)
 • Svette- og sprutsikker design (IPX4)
 • 8 timers batterilevetid (+ 3 x 8 timer fra ladedeksel)
 • Samtidig paring med opptil 2 Bluetooth-enheter (multipoint)
 • Automatisk på/av/start/stopp (konfigurerbar via app)
 • Mulighet for trådløs lading via standard Qi-lader (ekstrautstyr)

Begrensninger

 • Må være nøye tilpasset brukeren for å spille optimalt
 • Tåler ikke full nedsenking i vann
 • Ikke naturlig lyd av egen stemme under samtaler (sidetone)
 • Qi-lader / USB-lader er valgfritt
 • Det finnes mer kompakte alternativer

Reviews

Tilbehør til Nura NuraTrue Pro

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeIn-ear, True Wireless
Aktiv støykanselleringJa
Frekvensområde20 - 40.000 Hz
Følsomhet101 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Bluetooth-versjonJa - 5.3 ( aptX, aptX HD, aptX Adaptive, aptX Low Latency, AAC )
Drivertype/-størrelse10 mm - Dynamic driver
Avspilling via USBNei

Anbefalte produkter

NURATRUE
Trådløs in-ear hodetelefon
2 390,- / Sett