Hopp til innhold
Videoprojektor

Optoma HD35UST

17 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Unik projektor som gir deg bilder på helt opptil 100”, selv om du setter den på en hylle tett ved veggen. Mulighetene er uendelige!

Les mer:

Beskrivelse

Optoma HD35UST – DLP-projektor med store bilder på ultrakort avstand og massevis av nye muligheter

 • Gir et bilde på helt opptil 100” ved hylleplassering tett på vegg
 • Krever ikke permanent installasjon
 • Mange tilkoblingsmuligheter
 • Elegant og relativt kompakt design
 • Lang lampelevetid (opptil 6500 timer i Eco Mode)
HD35UST er en unik Full-HD DLP-projektor for deg som elsker kjempestore bilder, men som ikke føler for å innrede hele stua som en hjemmekino med kabler og installasjoner. Med sin ultra-vidvinkeloptikk kan HD35UST nemlig produsere bilder i 80-100” størrelse, selv om den er plassert på en hylle tett opp mot veggen.

Du slipper takmontering og lange kabler, og lysstyrken er god nok til at du kan bruke projektoren selv om rommet ditt er ikke 100 prosent mørklagt (selv om dette fortsatt er optimalt). Dette gjør den til et elegant og svært spennende supplement til TV-en din. Du kan for eksempel bruke TV-en til daglige gjøremål, og starte opp projektoren til de store opplevelsene som film, sport, konserter og TV-serier.

Mange muligheter for film, spill og TV
Med en HD-spillkonsoll i bakhånd (f.eks. Xbox eller PS4) kan du game i storformat, og det gjør en enorm forskjell for opplevelsen din. Du kan også streame Netflix eller spille av Blu-ray-filmer herfra. TV-sendingene du får fra en TV-dekoder, via streaming (f.eks. Apple TV, Chromecast) eller fra en Blu-ray-opptaker med innebygget TV-tuner. Med Apple TV eller Chromeast kan du også streame video og bilder direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet trådløst! Og dette er bare noen av mulighetene.

Det siste punktet er lyden, og her kan du også velge fritt fra alle hyller. Det aller beste er selvfølgelig en ekte surroundløsning, men du kan også komme langt med et par aktive stereohøyttalere eller en god lydplanke. Da er du virkelig klar til en bilde- og lydopplevelse som langt overgår TV-en din. HD35UST er for øvrig utstyrt med en innebygget høyttaler, men den er bare ment som en nødløsning, for eksempel hvis du tar med projektoren ut av huset.

Optoma HD35UST fås i hvit finish. 3D-briller og eventuelt takfeste kjøpes separat.

HD35UST – en helt unik projektor
HD35UST er et spesialprodukt som gir unike muligheter for bruk og plassering. Det betyr imidlertid også at det er noen spesielle ting du bør være klar over. For eksempel er lysspredningen ikke like jevn som med en konvensjonell projektor. I praksis betyr det at bildet blir litt mørkere ut mot hjørnene av bildet. I de aller fleste tilfeller er dette uten betydning, men hvis et helt ensartet bilde er veldig viktig for deg, så bør du kanskje vurdere en tradisjonell projektor.

På grunn av den tette plasseringen inn mot veggen treffer lyset også overflaten i en svært spiss vinkel. I noen tilfeller kan dette gi fargefeil, særlig hvis veggen ikke er helt glatt. Hvis du ikke har mulighet til å gjøre veggen helt jevn og hvit, er et godt nedtrekkslerret definitivt verdt å tenke inn i budsjettet. Da får du til gjengjeld all bildekvaliteten som kan vris ut av HD35UST.

Hvis du av innredningsmessige grunner ikke vil ha en tradisjonell projektor hengende midt i taket, er det også mulig å montere HD35UST i taket tett på veggen. Da må du imidlertid bruke et veggfeste som kjøpes separat. Vær oppmerksom på at HD35UST verken har zoom eller bildeforskyvning. Det er derfor svært viktig at både monteringsstedet og takfestet er nøyaktig tilpasset forholdene i din stue. Spør i butikken, så hjelper vi deg.

Lampegaranti hos HiFi Klubben
Projektorpærer er inkludert i HiFi Klubbens standardgaranti akkurat som den forlengede medlemsgarantien. Garantien gjelder kun opp til den estimerte levetid i timer ifølge produsentens egne spesifikasjoner.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Gir et bilde på helt opptil 100” ved plassering tett på veggen
 • Krever ikke permanent installasjon
 • Mange tilkoblingsmuligheter
 • Kun 26 dB støynivå i Eco Mode
 • Elegant og relativt kompakt design
 • Innebygget høyttaler
 • Lang lampelevetid (opptil 6500 timer i Eco Mode)
 • Kan også monteres i tak (feste kjøpes separat)

Begrensninger

 • Tradisjonelle projektorer har jevnere lysfordeling
 • Krever en jevn overflate for å gi optimalt bilde
 • Ikke zoom eller Lens Shift

Tilbehør til Optoma HD35UST

Forest
AudioQuest Forest
HDMI-kabel
4 698,- / Stk

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning - ProjektorFull HD

Anbefalte produkter