Hopp til innhold
Videoprojektor

Optoma UHD65

34 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Ekte 4K/UHD-opplevelser med enestående myke og naturlige bevegelser i bildet med PureMotion. Hjemmekino på overlegent nivå.

Les mer:

Beskrivelse

Optoma UHD65 – 4K/UHD DLP-projektor med ultra-høyoppløst bildekvalitet og overlegent myke og naturlige bevegelser

 • PureMotion for ekstra glidende og naturlige bevegelser
 • 4K/UHD-oppløsning (3840 x 2160p)
 • HDR-kompatibel
 • Lens Shift (loddrett)
 • Avanserte muligheter for fargejustering (CMS)

UHD65 er en ekte 4K/UHD DLP-projektor som vil gi deg et enestående skarpt, detaljert og naturlig bilde i hjemmekinoen din. Optomas PureMotion-prosessor – også kjent som frame interpolation – optimaliserer alle bevegelser og panoreringer, slik at du slipper de velkjente "digitale rykkene" i bildet.

Forbedringen er markant i forhold til en projektor uten denne funksjonen, og hvis du vil ha det fulle utbyttet fra UHD Blu-ray og 4K-streamingtjenester, så skylder du deg selv å oppleve PureMotion. Og på det store lerretet i hjemmekinoen vil du ikke være i tvil om at det har skjedd et stort skritt fremover her.

Fleksible muligheter med Lens Shift og CMS

UHD65 er en gjennomtenkt og fleksibel projektor som gir deg alle muligheter for å få et optimalt hjemmekinooppsett. Lens Shift gjør det ekstra lett å plassere projektoren helt riktig i forhold til lerretet. CMS-funksjonen (Color Management System) gir deg mulighet for avansert finjustering av bildet hvis du har ambisjoner i den retningen, og støynivået på vifta er behagelig lavt, slik at du blir ikke forstyrret unødig når du ser på film.

Optoma UHD65 fås i sort finish.

Lens Shift for ekstra fleksibel montering

Lens Shift er en ganske eksklusiv funksjon på en DLP-projektor som UHD65. Dette betyr at du kan oppnå et perfekt sentrert og vinkelrett bilde på lerretet, selv om du ikke har mulighet til å plassere projektoren helt optimalt, for eksempel på grunn av en bjelke i taket.

Med Lens shift kan du forskyve linsen i vertikalplanet slik at bildet kommer på plass uten å bruke den kvalitetsødeleggende digitale keystone-korreksjonen. Du får samtidig 1,6x manuell zoom for å gjøre den siste tilpasningen av bildestørrelsen. Det bør nevnes at en rekke dyrere projektorer tillater langt større justeringer med Lens Shift, inkludert forskyvning i horisontalplanet, men du kan fortsatt få stort utbytte av funksjonen på UHD65

DLP for optimal bildekvalitet og holdbarhet

DLP – Digital Light Processing – er en projektorteknologi basert på en DLP-chip og et fargehjul. Siden speilene kan stenge lyset fullstendig ute kan en DLP-prosjektor faktisk gjengi rent sort. Dette er en avgjørende fordel sammenlignet med en LCD-projektor, som i beste fall kan gjengi mørkegrått.

DLP-teknologien gir også en annen stor fordel, nemlig lang holdbarhet. Når pæren i en DLP-projektor etter mange timers bruk har brent ut og byttes, sitter du igjen med et optimalt bilde, i motsetning til i en LCD-projektor, hvor et pæreskifte ikke kurerer eventuell slitasje på LCD-panelet.

Lampegaranti hos HiFi Klubben

Projektorpærer er inkludert i HiFi Klubbens standardgaranti akkurat som den forlengede medlemsgarantien. Garantien gjelder kun opp til den estimerte levetid i timer ifølge produsentens egne spesifikasjoner.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • PureMotion for ekstra glidende og naturlige bevægelser
 • 4K/UHD-oppløsning (3840 x 2160p)
 • HDR-kompatibel
 • Relativt støysvak
 • Lens Shift (loddrett)
 • MHL-kompatibel (kan kobles til bærbare enheter med kabel)
 • Avanserte muligheter for fargejustering (CMS, Rec.709)
 • Innebygget høyttaler til provisorisk bruk

Begrensninger

 • Ikke spesielt kompakt
 • Noen dyrere alternativer har mer fleksibel Lens Shift
 • Nogle alternativer har høyere lysstyrke

Videoer om UHD65

Tilbehør til Optoma UHD65

Forest
AudioQuest Forest
HDMI-kabel
4 698,- / Stk

Tekniske spesifikasjoner

Lysstyrke (ANSI)2200 ANSI Lumens (Bright Mode)

Anbefalte produkter