Hopp til innhold
Ortofon
MM-pickup

Ortofon 2M Black

5 990,-stk
Forventet på lager mandag 1. januar 2024
MM-toppmodell med sølvtråd i spolene og den eksklusive Shibata-slipning. Trekker detaljene ut av platene dine som du aldri har hørt før.

Les mer:

Beskrivelse

Moving magnet pick-uper har kraftigere utgangssignal enn moving coil-typer, dermed sparer du ett ledd i forsterkningskjeden. Prisen er begrensning av det øvre frekvensområdet, fordi den bevegelige massen i MM pick-uper er høyere enn i MC. Men takket være en genial konfigurasjon av magnetstrukturen med adskilte polstykker og Shibata-slipning av nålen, har 2M Black et frekvensområde helt opp til 31.000 Hz. Det må være rekord for en rilleleser med bevegelig magnet.

Shibata-slipningen er super-elliptisk og har derfor ekstra bred kontaktflate mot rilleveggene, hvilket sikrer fremragende sporingsevne og dermed stor dynamikk og lav forvrengning. 2M Black kan spore med et nåletrykk på kun 1,5 gram, så du får også minimalt med slit på platene dine. Samtidig klarer super-nålen å lese selv de fineste diskantsporene i vinylen, derfor får 2M Black en forbløffende god detaljeringsevne og en utstrakt, luftig diskant, som du ellers bare hører med dyre moving coil pick-uper.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Ortofon ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Ortofon BRONZE og BLACK er kompatible med hverandre både fysisk og elektrisk.

Nåler og hus til RED/BLUE er ikke elektrisk kompatible med BRONZE/BLACK og omvendt.

Tilbehør til Ortofon 2M Black

Tekniske spesifikasjoner

PickuptypeMoving Magnet
Føyelighet22 µm/mN
NålNude Shibata
Utgangsspenning (mV)5
Kanalseparasjon ved 15 kHz15 dB
Kanalseparasjon ved 1 kHz26 dB
Sporingsmulighet80 μm
Nåletrykk anbefalt1,5 g
Frekvensområde ved -3 dB20-31.000 Hz

Anmeldelser


4.5
4 anmeldelser
5
2
4
2
3
0
2
0
1
0
Ruud
Nederland
4/21/2023
Ruud
Nederland
Anders
Norge
4/15/2023
Anders
Norge
Jan
Danmark
3/2/2023

Flott lyd i pu.

Jan
Danmark
Michael
Danmark
3/2/2023
Michael
Danmark