Hopp til innhold
Ortofon
MM-pickup

Ortofon 2M Bronze

4 190,-stk
Forventet på lager mandag 1. januar 2024
 Oppleves i
Fine Line-slipning og sølvtråd i spolen gir deg en en musikalsk opplevelse du vanligvis må over i MC-klassen for å finne.

Les mer:

Beskrivelse

Frekvensområdet rekker nesten lineært helt opp til 29.000 Hz, hvilket er ekstremt mye for moving magnet pick-uper, og som kun overgås av den desiderte toppmodellen 2M Black. Den avanserte og uinnfattede Fine Line-diamanten nærmest støvsuger platerillene for selv de fineste formasjoner. Den brede kontaktflaten mot rilleveggene betyr også at Bronze har lav forvrengning, og at den sporer fremragende selv ved et relativt lavt nåletrykk som det anbefalte 1,5 gram. Det medfører markant mindre slitasje på de dyrebare vinylskivene dine.

Selve huset er laget av det nyutviklede materialet Noryl, en revolusjonerende blanding av glass og plast som sikrer en svært vridningsstabil og resonansfattig basis for den følsomme innmaten i pick-upen. Magnetstrukturen er som i den billigere 2M Red Ortofons egen oppfinnelse ”Split Pole”, som fjerner forstyrrende ”støy” i magnetfeltet og dermed sikrer en svært lineær og utstrakt frekvensgang. I Bronze er teknikken ytterligere forfinet med bruk av sølvbelegg på de hårtynne kobberlederne i pick-upen.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Ortofon ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Ortofon BRONZE og BLACK er kompatible med hverandre både fysisk og elektrisk.

Nåler og hus til RED/BLUE er ikke elektrisk kompatible med BRONZE/BLACK og omvendt.

Tilbehør til Ortofon 2M Bronze

Tekniske spesifikasjoner

PickuptypeMoving Magnet
Føyelighet22 µm/mN
NålNude Fine Line
Utgangsspenning (mV)5
Kanalseparasjon ved 15 kHz15 dB
Kanalseparasjon ved 1 kHz26 dB
Sporingsmulighet80 μm
Nåletrykk anbefalt1,5 g
Frekvensområde ved -3 dB20-29.000 Hz

Anmeldelser


4.8
9 anmeldelser
5
7
4
2
3
0
2
0
1
0
Per
Danmark
7/1/2023

Jeg kan bare anbefale Ortofon 2M Bronze pickup - fantastisk klar og detaljert lyd med stor dybde. Det har gitt vinylsamlingen et løft oppover etter min 2M Blue, som jeg ellers har vært veldig fornøyd med.

Per
Danmark
Sondre
Norge
6/26/2023
Sondre
Norge
Michael
Danmark
6/25/2023

Kan absolutt anbefales som en oppgradering for de fleste platespillere

Michael
Danmark
Thomas
Danmark
6/25/2023
Thomas
Danmark
Andreas
Tyskland
5/19/2023

Super pickups og en skikkelig berikelse. Levering førsteklasses tusen takk

Andreas
Tyskland

Anbefalte produkter