Hopp til innhold
Ortofon 2M Bronze MM-pickup

Ortofon2M BronzeMM-pickup

Fine Line-slipning og sølvtråd i spolen gir deg en en musikalsk opplevelse du vanligvis må over i MC-klassen for å finne.
stk4 190,-
Forventet på lager søndag 26. februar 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Frekvensområdet rekker nesten lineært helt opp til 29.000 Hz, hvilket er ekstremt mye for moving magnet pick-uper, og som kun overgås av den desiderte toppmodellen 2M Black. Den avanserte og uinnfattede Fine Line-diamanten nærmest støvsuger platerillene for selv de fineste formasjoner. Den brede kontaktflaten mot rilleveggene betyr også at Bronze har lav forvrengning, og at den sporer fremragende selv ved et relativt lavt nåletrykk som det anbefalte 1,5 gram. Det medfører markant mindre slitasje på de dyrebare vinylskivene dine.

Selve huset er laget av det nyutviklede materialet Noryl, en revolusjonerende blanding av glass og plast som sikrer en svært vridningsstabil og resonansfattig basis for den følsomme innmaten i pick-upen. Magnetstrukturen er som i den billigere 2M Red Ortofons egen oppfinnelse ”Split Pole”, som fjerner forstyrrende ”støy” i magnetfeltet og dermed sikrer en svært lineær og utstrakt frekvensgang. I Bronze er teknikken ytterligere forfinet med bruk av sølvbelegg på de hårtynne kobberlederne i pick-upen.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Ortofon ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Ortofon BRONZE og BLACK er kompatible med hverandre både fysisk og elektrisk.

Nåler og hus til RED/BLUE er ikke elektrisk kompatible med BRONZE/BLACK og omvendt.

Videoer om Ortofon 2M Bronze

Tekniske spesifikasjoner

Føyelighet22 µm/mN
Frekvensområde ved -3 dB20-29.000 Hz
Kanalseparasjon ved 1 kHz26 dB
Kanalseparasjon ved 15 kHz15 dB
NålNude Fine Line
Nåletrykk anbefalt1,5 g
PickuptypeMoving Magnet
Sporingsmulighet80 μm
Utgangsspenning (mV)5

Tilbehør til Ortofon 2M Bronze

Anbefalte produkter