Hopp til innhold
Philips 65OLED854 OLED-TV

Philips65OLED854OLED-TV

Eksklusiv 4K OLED-TV med Ambilight, fantastisk bildekvalitet og doble TV-tunere. Så bra kan det gjøres i dag!

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Philips 65OLED854 – eksklusiv 65” 4K OLED-TV med fantastisk bildekvalitet og 3-sidet Ambilight

65OLED854 er en toppklasse 4K OLED-TV med lekkert design og overlegen bildekvalitet. Kombinasjonen av et eksklusivt OLED-panel og avansert P5 bildebehandling gir deg en TV-opplevelse helt utenom over det vanlige, og du kan se frem til utallige timer med underholdning i luksusklassen.

Det 3-sidede Ambilight-systemet belyser bakveggen i et fantastisk fargespill som matcher begivenhetene på skjermen. Hvis du har TV-en din stående tett på bakveggen, så kan du glede deg til en bokstavelig talt helt ny TV-opplevelse der skjermbilde og Ambilight suger deg rett inn i stemningen. Hvis du allikevel foretrekker det rene TV-bildet, så kan du sette funksjonen til diskre hvitt lys eller koble ut Ambilight fullstendig.

Eksklusiv og avansert bildebehandling med P5

65OLED854 støtter HDR-standarden, som med ekte HDR-materiale kan få ut hele potensialet i digital bildeteknologi. Den eksklusive og avanserte P5-bildebehandlingen sørger for at også bildekilder som ikke er UHD (HDTV, Blu-Ray m.m.) blir oppskalert og behandlet optimalt og intelligent, slik at skarphet, detaljer og farger fremstår best mulig på skjermen. Android TV og Chromecast built-in gir deg en hel rekke nye og spennende Smart TV-funksjoner, og med doble TV-tunere og pause-/opptaksfunksjon via USB bestemmer du selv når du vil se favorittprogrammene dine. Du får også mulighet for å stemmestyre TV-en med Google Assistant. Funksjonen er klar til bruk så snart Google aktiverer den i Norge.

65OLED854 fås i sort metallfinish. Bordstativ medfølger.

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje18
FargeSort
Høyde emballasje (cm)100
Lengde emballasje (cm)165
Vekt emballasje (kg)38,1
Vekt produkt (kg)30,48

Tilbehør til Philips 65OLED854

Anbefalte produkter