Hopp til innhold
Philips
OLED-TV

Philips 65OLED934

23 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

High-end 4K OLED-TV med spesialdesignet B&W høyttalersystem, Ambilight og fantastisk bildekvalitet. Så bra kan det gjøres i dag!

Les mer:

Beskrivelse

Philips 65OLED934 – 65” 4K high-end OLED-TV med fantastisk bildekvalitet, 3-sidet Ambilight og lyd fra Bowers & Wilkins

65OLED934 er en high-end 4K OLED-TV som er blant markedets absolutte toppmodeller på både bilde- og lydsiden. OLED+-betegnelsen fra Philips hinter også om at du får en TV-opplevelse utenom det vanlige her. Kombinasjonen av et eksklusivt OLED-panel, avansert P5 bildebehandling og et dedikert høyttalersystem i separat kabinett fra Bowers & Wilkins er ikke hverdagskost, uansett prisklasse.

En annen interessant detalj er det 3-sidede Ambilight-systemet som bruker lysdioder på siden av TV-en til å belyse bakveggen i et fantastisk fargespill som matcher begivenhetene på skjermen. Hvis du har TV-en din stående tett på bakveggen, så kan du glede deg til en bokstavelig talt helt ny TV-opplevelse der skjermbilde og Ambilight suger deg rett inn i stemningen. Hvis du allikevel foretrekker det rene TV-bildet, så kan du sette funksjonen til diskre hvitt lys eller koble ut Ambilight fullstendig.

Ekstra god TV-lyd fra Bowers & Wilkins
65OLED934 er utstyrt med et raffinert lydsystem fra den verdenskjente engelske hi-fi-høyttalerprodusenten Bowers & Wilkins. Den separate høyttaleren under skjermen rommer et komplett 2.1.2-kanals system elegant skjult bak et akustisk transparent frontstoff fra den danske high-end-produsenten Kvadrat. Dette gir deg god TV-lyd til både film og vanlige TV-sendinger. Med de to oppovervendte elementene kan høyttaleren også gi en viss høydedimensjon i lyden når du ser film produsert i Dolby Atmos surround.

Høyttaleren er elegant integrert i det tilhørende, matchende bordstativet. Foretrekker du å montere TV-en på veggen, så bruker du det ekstra, inkluderte festet til å montere høyttaleren under skjermen. Når det er gjort kan du velge mellom de mange separate VESA-veggfestene som finnes på markedet.

Eksklusiv og avansert bildebehandling med P5
65OLED934 støtter HDR-standarden, som med ekte HDR-materiale kan få ut hele potensialet i digital bildeteknologi. Den eksklusive og avanserte P5-bildebehandlingen sørger for at også bildekilder som ikke er UHD (HDTV, Blu-Ray m.m.) blir oppskalert og behandlet optimalt og intelligent, slik at skarphet, detaljer og farger fremstår best mulig på skjermen.

Android TV og Chromecast built-in gir deg en hel rekke nye og spennende Smart TV-funksjoner, og med doble TV-tunere og pause-/opptaksfunksjon via USB bestemmer du selv når du vil se favorittprogrammene dine. Du får også mulighet for å stemmestyre TV-en med Google Assistant. Funksjonen er klar til bruk så snart Google aktiverer den i Norge.

65OLED934 fås i sort metallfinish. Spesialdesignet bordstativ og integrert Bowers & Wilkins høyttalersystem medfølger.
OLED – fremtidens TV?
OLED er en veldig spennende kandidat til fremtidens TV. I en OLED-skjerm er det ingen belysning bak panelet som på de konkurrerende LED/QLED-TV-ene. Med OLED er det selve de enkelte bildepunktene (pikslene) som sender ut lys, og dermed kan du i én og samme TV kombinere en rekke av fordelene fra LED og de nå utdødde plasma-TV-ene: supertynt design, lavt energiforbruk, perfekt sortnivå og ultrarask responstid.

I motsetning til LED/QLED-TV kan OLED gjengi rent sort. Her trenger TV-en nemlig bare å slå av de aktuelle pikslene for å få kullsort. Innsynsvinkelen er også svært vid, slik at alle i stua kan få et flott bilde å se på, selv om de ikke sitter vinkelrett på skjermen.

OLED har ikke like høy lysstyrke som de beste LED/QLED-skjermene, og de trives derfor best i rom der det er noenlunde kontroll på bakgrunnsbelysningen. Dette bør du ta med i vurderingen hvis du har en svært lys stue. Du er alltid velkommen til å spørre HiFi Klubben om råd hvis du er i tvil om den ene eller andre typen TV er best til dine behov.

HDR – tettere på virkeligheten enn noensinne
HDR – High Dynamic Range – er bildestandarden som får ut hele potensialet i UHD-TV-en din. Ekte HDR-materiale – dvs. HDR hele veien fra originalopptak til gjengivelse på TV-en din – gir deg et langt mer virkelighetstro bilde som kan gjengi scener med kraftige høylys og mørke skygger samtidig, vel å merke med full detaljrikdom, briljans og kontrast i hele bildet.

HDR gir deg ikke høyere oppløsning (flere piksler) sammenlignet med UHD/4K, men det løfter opplevelsen din og TV-en opp på et helt nytt nivå. UHD Blu-ray-filmer med HDR er for lengst på markedet, og streamingtjenester som f.eks. Netflix og Amazon tilbyr også UHD-titler med HDR. Gled deg til å oppleve hvor bra UHD-TV-en din egentlig er!

Android TV med Chromecast built-in – et uendelig streamingunivers
Chromecast er en genial funksjon som kommer med Android Smart TV-plattformen. Med Chromecast innebygget i TV-en kan du ved hjelp av en telefon eler et nettbrett streame lyd og video fra de utallige onlinetjenestene som støtter funksjonen. Dette inkluderer bl.a. Netflix, HBO, YouTube og mange, mange flere. Du velger bare TV-en som mediespiller fra den aktuelle appen, så vil du få bildet på storskjermen, mens du styrer det hele fra for eksempel nettbrettet (både Android og iOS).

Det som er spesielt praktisk er at appen ikke engang trenger å være integrert i TV-en. Så lenge Chromecast støttes i den mobile enheten din, kan du bruke funksjonen. Det gir vesentlig flere muligheter enn på andre Smart TV-plattformer. Du kan også speile Google Chrome-vinduer trådløst fra Mac/PC på TV-en.

Med Chromecast fungerer smarttelefonen/nettbrettet som fjernkontroll i stedet for som en mediespiller (på samme måte som for eksempel Spotify Connect). Selve avspillingen av mediene gjøres direkte i TV-en ved hjelp av hjemmenettverket ditt. Det gir deg mye bedre batterilevetid, og hvis du for eksempel har sett en halv film på Netflix på toget hjem, kan du sette den på pause og lynraskt gjenoppta avspillingen på TV-en når du kommer hjem.

Se det beste av verdens filmer og serier med streaming
På samme måte som Spotify og TIDAL har revolusjonert musikklyttingen, kan du som eier av 65OLED934 glede deg over å få tilgang til videostreaming-tjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder film og TV-serier over nett, og både lyd og bilde er i toppkvalitet. En god Internett-forbindelse gir deg allerede nå mulighet til å streame et raskt voksende utvalg av filmer og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Opptaksfunksjon via USB – se på TV når det passer deg
Med 65OLED934 kan du sette direktesendinger på pause, spole bakover eller ta dem opp hvis du ønsker å se dem på et senere tidspunkt. Dette krever imidlertid at du investerer i en bærbar USB-harddisk, som kan fås for et par hundrelapper og som enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til, så kan du i praksis glemme den helt.

Opptaksfunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen din, fordi du ikke lenger er slave av å sitte pal i sofaen når sendingen starter. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Som en eksklusiv detalj er 65OLED934 utstyrt med doble TV-tunere, så du kan ta opp én sending samtidig som du ser en annen. Vær oppmerksom på at TV-en bare har én CI-slot til kortleser, så minst den ene sendingen må være ukryptert (free-to-air). Du kan imidlertid ta opp en kryptert TV-sending og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Husk også at du bare kan ta opp fra de innebygde, digitale TV-tunerne. Du kan altså ikke ta opp fra videostreamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt
65OLED934 har innebygde DVB-T2, DVB-C og DVB-S2-tunere for knivskarpt og støyfritt TV-bilde (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat dekoder med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet

Tilbehør til Philips 65OLED934

AudioQuest Carbon Optisk kabel
AudioQuest Carbon
Optisk kabel
1 398,- / stk
3

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
FargebeskrivelseSort
Vekt produkt (kg)35,12
Høyde emballasje (cm)108
Lengde emballasje (cm)166
Vekt emballasje (kg)40,12
Bredde emballasje17

Anbefalte produkter

Argon Audio FENRIS A4 Kompakt høyttaler - Aktive
Argon Audio FENRIS A4
Kompakt høyttaler - Aktive
3 998,- / sett
52