Hopp til innhold
Philips 65OLED934 OLED-TV

Philips65OLED934OLED-TV

High-end 4K OLED-TV med spesialdesignet B&W høyttalersystem, Ambilight og fantastisk bildekvalitet. Så bra kan det gjøres i dag!

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Philips 65OLED934 – 65” 4K high-end OLED-TV med fantastisk bildekvalitet, 3-sidet Ambilight og lyd fra Bowers & Wilkins

65OLED934 er en high-end 4K OLED-TV som er blant markedets absolutte toppmodeller på både bilde- og lydsiden. OLED+-betegnelsen fra Philips hinter også om at du får en TV-opplevelse utenom det vanlige her. Kombinasjonen av et eksklusivt OLED-panel, avansert P5 bildebehandling og et dedikert høyttalersystem i separat kabinett fra Bowers & Wilkins er ikke hverdagskost, uansett prisklasse.

En annen interessant detalj er det 3-sidede Ambilight-systemet som bruker lysdioder på siden av TV-en til å belyse bakveggen i et fantastisk fargespill som matcher begivenhetene på skjermen. Hvis du har TV-en din stående tett på bakveggen, så kan du glede deg til en bokstavelig talt helt ny TV-opplevelse der skjermbilde og Ambilight suger deg rett inn i stemningen. Hvis du allikevel foretrekker det rene TV-bildet, så kan du sette funksjonen til diskre hvitt lys eller koble ut Ambilight fullstendig.

Ekstra god TV-lyd fra Bowers & Wilkins
65OLED934 er utstyrt med et raffinert lydsystem fra den verdenskjente engelske hi-fi-høyttalerprodusenten Bowers & Wilkins. Den separate høyttaleren under skjermen rommer et komplett 2.1.2-kanals system elegant skjult bak et akustisk transparent frontstoff fra den danske high-end-produsenten Kvadrat. Dette gir deg god TV-lyd til både film og vanlige TV-sendinger. Med de to oppovervendte elementene kan høyttaleren også gi en viss høydedimensjon i lyden når du ser film produsert i Dolby Atmos surround.

Høyttaleren er elegant integrert i det tilhørende, matchende bordstativet. Foretrekker du å montere TV-en på veggen, så bruker du det ekstra, inkluderte festet til å montere høyttaleren under skjermen. Når det er gjort kan du velge mellom de mange separate VESA-veggfestene som finnes på markedet.

Eksklusiv og avansert bildebehandling med P5
65OLED934 støtter HDR-standarden, som med ekte HDR-materiale kan få ut hele potensialet i digital bildeteknologi. Den eksklusive og avanserte P5-bildebehandlingen sørger for at også bildekilder som ikke er UHD (HDTV, Blu-Ray m.m.) blir oppskalert og behandlet optimalt og intelligent, slik at skarphet, detaljer og farger fremstår best mulig på skjermen.

Android TV og Chromecast built-in gir deg en hel rekke nye og spennende Smart TV-funksjoner, og med doble TV-tunere og pause-/opptaksfunksjon via USB bestemmer du selv når du vil se favorittprogrammene dine. Du får også mulighet for å stemmestyre TV-en med Google Assistant. Funksjonen er klar til bruk så snart Google aktiverer den i Norge.

65OLED934 fås i sort metallfinish. Spesialdesignet bordstativ og integrert Bowers & Wilkins høyttalersystem medfølger.

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje17
FargeSort
FargebeskrivelseSort
Høyde emballasje (cm)108
Lengde emballasje (cm)166
Vekt emballasje (kg)40,12
Vekt produkt (kg)35,12

Tilbehør til Philips 65OLED934

Anbefalte produkter