Hopp til innhold
Pro-Ject Clamp it Platespillertilbehør

Pro-JectClamp itPlatespillertilbehør

Tett kontakt mellom plate og platetallerken gir færre resonanser og bedre lyd. Denne lekre platestrammeren sørger for begge deler.
stk1 098,-
Forventet på lager lørdag 18. mars 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Pro-Ject Clamp it – la platestrammeren fjerne resonansene

Clamp it er en elegant platestrammer som kan forbedre lyden fra vinylsamlingen din ved å fjerne resonanser mellom plate og platetallerken under avspilling. Clamp it er av skruetypen, og du fester den på senterpinnen oppå platen. På denne måten kan du selv bestemme presset, og det kan være en fordel f.eks. hvis platen er bøyd.

Noen platestrammere fungerer ved å legge tung vekt på platen. Dette kan dog gi rumling på billigere platespillere der drivverket ikke er dimensjonert for ekstra belastning. Du kan heller ikke regulere presset individuelt, sånn som du kan med Clamp it.

Clamp it er utrolig lekkert utført i dreid aluminum og lær, og den gir et eksklusivt visuelt løft til enhver platespiller.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Pro-ject ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.

OBS: Enkelte platespillere f.eks. Argon TT1 eller NAD C556 leveres med en kort spindel så CLAMP-IT kan ikke få godt grep om denne og derfor anbefaler vi ikke at man benytter CLAMP-IT på disse modellene eller andre modeller med tilsvarende kort spindel. 

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje11
FargeSølv
Høyde emballasje (cm)4
Lengde emballasje (cm)11
Vekt emballasje (kg)0,21
Vekt produkt (kg)0,21