Hopp til innhold
Pro-Ject Ground it E Platespillertilbehør

Pro-JectGround it EPlatespillertilbehør

Forventet på hovedlager tirsdag 07. juli.
 Oppleves i
Midlertidig utsolgt
Legg inn en bestilling i dag, så vil vi dekke din ordre så snart vi får varen på lager. Du vil få en plass i køen som du ikke mister, helt til din ordre er dekket. Jo tidligere du bestiller, jo lengre frem i køen vil du havne.
Beskytt platespilleren din mot vibrasjoner med denne 4 kilo tunge sokkelen. Høyden kan justeres, og den sorte møbelfinishen er en ren fryd for øyet.

Les mer:

Beskrivelse

Pro-Ject Ground it E – fjern vibrasjoner med denne tungvekteren

Ground it E er en 4 kilo tung sokkel til platespilleren din. Med et tungt fundament fjerner du alle uønskede vibrasjoner som ellers kan snike seg hele veien til høyttalerne i form av støy og manglende dynamikk. Du kan høydejustere de kjegleformede føttene, og den sorte møbelfinishen garanterer en perfekt match med den garanteret stilige platespilleren din.

Et stabilt underlag til platespilleren er svært viktig, siden selv de minste vibrasjoner risikerer å fanges opp av den enormt presise og følsomme pick-up-nålen. Det kan resultere i en rungende bass, et uklart lydbilde og kanskje til og med fenomenet akustisk tilbakekobling. Med Ground it E sikrer du deg mot akkurat dette, og du kan forvente et mer presist og klart lydbilde fra platene dine.

Pro-Ject Ground it E fås i sort finish.

Tekniske spesifikationer

  • Sokkel til platespillere
  • Laget i MDF
  • Mål med føtter på høyeste innstilling: 48 x 39 x 5,1 cm (BxHxD)
  • Mål med føtter på laveste innstilling: 48 x 39 x 2,7 cm (BxHxD)
  • Vekt: 4,1 kg