Hopp til innhold
Samsung QE75Q70R QLED-TV

SamsungQE75Q70RQLED-TV

4K QLED-luksusmodell med Full Backlight LED, Ambient Mode, stemmestyring, AirPlay 2, og eksklusivt design.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Samsung QE75Q70R – 75” QLED-luksusmodell med Full Backlight, Local Dimming, stemmestyring, AirPlay 2, eksklusivt design og elegant smart-kontroll

QE75Q70R er en eksklusiv 75” 4K QLED-TV med Full Backlight LED, Local Dimming, stemmestyring, AirPlay 2, doble TV-tunere, Ambient Mode, eksklusivt design og Bluetooth smart-fjernkontroll. En toppmoderne TV med fremragende bildekvalitet og alle funksjonene du kan ønske deg.

Blant årets nyheter  i QE75Q70R finner du iTunes Video app og Apple AirPlay 2, som sammen gir deg nesten den samme funksjonaliteten som en separat Apple TV-boks. Da både sparer du penger og slipper kabelrot. Du får også mulighet for å stemmestyre TV-en med en separat smarthøyttaler eller med smarttelefonen din. Stemmestyring er mulig med Google Assistant og Amazon Alexa.

I Q70-serien er bakbelysningen løst med Full Backlight, der LED-lyskildene sitter jevnt fordelt bak hele bildepanelet i stedet for langs kantene som på de lavere seriene. I kombinasjon med den raffinerte Supreme Local Dimming-funksjonen gir dette et sortnivå som kommer svært tett på OLED, samtidig som du får en helt overlegen briljans og lysstyrke.

QE75Q70R kommer i sort finish (Slate Black). Ekstra elegant Bluetooth-basert Smart Control følger med. Tradisjonell, infrarød trykknapp-fjernkontroll – for eksempel som supplement – kan kjøpes separat (TM1240A).

OBS: De innebygde stereohøyttalerne er veldig små på grunn av det ultraslanke designet. De kan holde til for eksempel nyhetssendinger og lignende, men HiFi Klubben anbefaler sterkt en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg, slik at lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten.

Høydepunkter

  • Full Backlight 4K/UHD QLED med Supreme Local Dimming
  • Bluetooth smart-fjernkontroll
  • Ambient Mode for dekorativ effekt ved plassering på vegg (valgfritt)
  • Forberedt for Google Assistant og Alexa stemmestyring (krever smarthøyttaler)
  • Pause/opptaksfunksjon og doble TV-tunere

Tekniske spesifikasjoner

DVB-C tunerJa
DVB-S tunerJa
DVB-T tunerJa
Høyde med fot (cm)104,8
Skjermstørrelse75
VESA400x400
Wall bracket includedNei

Tilbehør til Samsung QE75Q70R