Hopp til innhold

SamsungQE75Q800TQLED-TV

75” 8K QLED-TV luksusmodell med Full Backlight, Ambient Mode, eksklusivt metalldesign og knivskarp bildekvalitet. En TV som må oppleves!

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Samsung QE75Q800T – 75” high-end 8K QLED-toppmodell med eksklusivt metalldesign, Full Backlight, Ultimate 8K Dimming, stemmestyring, AirPlay 2 og eARC

QE75Q800T er en 75” high-end 8K QLED TV luksusmodell med svimlende 7680 X 4320 oppløsning. Her får du nesten alt av hva Samsung klarer å finne på av TV-delikatesser og Ultra Black antirefleksbehandlingen er imponerende effektiv selv under vanskelige lysforhold. En detalj som virkelig utgjør en forskjell i TV-opplevelsen din.

I Q800T-serien er bakbelysningen løst med Full Backlight, der LED-lyskildene sitter jevnt fordelt bak hele bildepanelet i stedet for langs kantene som på mange billigere TV-er. I kombinasjon med den raffinerte Ultimate 8K Dimming-funksjonen gir dette et sortnivå som kommer svært tett på OLED, samtidig som du får en helt overlegen briljans og lysstyrke.

Større lydopplevelser med eARC
Blant årets nyheter i QE75Q800T er eARC slik at du igjennom en tilkoblet HDMI-kabel kan overføre ukomprimert surroundlyd, inkl. Dolby Atmos, til anlegget ditt eller en kompatibel lydplanke. Du får også mulighet til å stemmestyre TV-en via de innebygde mikrofonene både i skjermen og i fjernkontrollen (Google Assistant / Amazon Alexa).

QE75Q800T kommer i sort metallfinish (Titan Black). Ekstra elegant Bluetooth-basert Smart Control i metallfinish følger med. Tradisjonell, infrarød trykknapp-fjernkontroll – for eksempel som supplement – kan kjøpes separat (TM1240A).

OBS: De innebygde stereohøyttalerne er veldig små på grunn av det ultraslanke designet. De kan holde til for eksempel nyhetssendinger og lignende, men HiFi Klubben anbefaler sterkt en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg, slik at lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten.

Høydepunkter

  • Full Backlight 8K QLED med Ultimate 8K Dimming
  • Eksklusivt skjermdesign og Smart Control i metall
  • Ultra Black antirefleksskjerm
  • Stemmestyring med innebygget mikrofon (Google Assistant / Amazon Alexa)
  • eARC for enkel overføring av høyoppløst HD-lyd, inkl. Dolby Atmos, fra TV til lydplanke eller anlegg

Tekniske spesifikasjoner

Full / edge backlightFull Backlight
Game modeJa

Tilbehør til Samsung QE75Q800T

AudioQuest Carbon Optisk kabel
AudioQuest Carbon
Optisk kabel
1 398,- / stk
2

Anbefalte produkter

Sonos Arc Soundbar høyttaler
Sonos Arc
Soundbar høyttaler
7 990,- / 9 990,- / stk
110
Argon Audio FORTE A55 Trådløs høyttaler - stereo
Trådløs høyttaler - stereo
7 998,- / 10 998,- / par
19
DALI KATCH ONE Soundbar høyttaler
Soundbar høyttaler
7 998,- / stk
4