Hopp til innhold
Samsung
QLED-TV

Samsung QE75Q95T

19 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

75” 4K/UHD QLED-TV toppmodell med Full Backlight, Ambient Mode, eksklusivt metalldesign og kun én kabel til skjermen. En TV som må oppleves!

Les mer:

Beskrivelse

Samsung QE75Q95T – 75” 4K/UHD QLED toppmodell med eksklusivt metalldesign, Full Backlight, Ultimate UHD Dimming, stemmestyring, AirPlay 2, eARC og One-Connect for kun én kabel til TV-en din

  • Full Backlight 4K/UHD QLED med Ultimate UHD Dimming
  • Eksklusivt skjermdesign og Smart Control i metall
  • Separat One-Connect koblingsboks med kun én diskret kabel til TV-en, inkl. Strøm
  • Kan monteres helt inntil veggen takket være et spesialdesignet no-gap veggfeste (ekstrautstyr)
  • Stemmestyring med innebygget mikrofon (Google Assistant / Amazon Alexa)

QE75Q95T er en 75” 4K QLED TV luksusmodell med eksklusivt Full Backlight bildepanel og Ultimate UHD Dimming, som sikrer deg en helt fantastisk bildekvalitet uansett om du ser TV, Netflix eller film og konserter fra Blu-ray.

Denne luksusmodellen gir deg også Samsungs geniale One-Connect boks. Den samler alle tilkoblingene slik at du kun trenger én enkelt, diskret kabel til skjermen. Ultra Black antirefleksbehandlingen på skjermen er imponerende effektiv, og via det geniale no-gap veggfestet (ekstrautstyr) kan du montere TV-en helt flatt inntil veggen, akkurat som et maleri. Alt dette er designdetaljer som er med på å gjøre denne fantastiske TV-en til prikken over i-en i din innredning.

Større lydopplevelser med eARC

Blant årets nyheter i QE75Q95T er eARC slik at du igjennom en tilkoblet HDMI-kabel kan overføre ukomprimert surroundlyd, inkl. Dolby Atmos, til anlegget ditt eller en kompatibel lydplanke. Du får også mulighet til å stemmestyre TV-en via de innebygde mikrofonene både i skjermen og i fjernkontrollen (Google Assistant / Amazon Alexa).

QE75Q95T kommer i sort metallfinish (Carbon Silver). Ekstra elegant Bluetooth-basert Smart Control i metallfinish følger med. Tradisjonell, infrarød trykknapp-fjernkontroll – for eksempel som supplement – kan kjøpes separat (TM1240A).

OBS: De innebygde stereohøyttalerne er veldig små på grunn av det ultraslanke designet. De kan holde til for eksempel nyhetssendinger og lignende, men HiFi Klubben anbefaler sterkt en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg, slik at lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten.

Ambient Mode – gjør TV-en din til en aktiv bilderamme

Ambient Mode er en smart funksjon for deg som ikke er overbegeistret over synet av en stor, sort firkant når TV-en ikke står på. Med Ambient Mode kan bildepanelet brukes aktivt på forskjellige måter, for eksempel til å etterligne tapeten eller veggstrukturen, eller eventuelt til å vise bilder, tid/vær eller andre ting, som en aktiv bilderamme. Ambient Mode ser virkelig stilig ut, men bruker en del mer strøm enn hvis TV-en er helt avslått. Derfor kan funksjonen selvfølgelig slås av og på som du vil.

QLED – Samsungs svar på verdens beste TV-teknologi

I en Samsung QLED-TV er bruken av LED-krystallene raffinert til et utrolig høyt nivå. Lysstyrken og dynamikken i et QLED-panel er intet mindre enn spektakulær. Når du samtidig får både sortnivå og innsynsvinkel som er svært tett på OLED, så begynner du å forstå hvorfor Samsung ikke uten videre regner OLED som fremtidens TV-teknologi.

HDR – tettere på virkeligheten enn noensinne

HDR (High Dynamic Range) er bildestandarden som får ut hele potensialet av UHD-TV-en din. Ekte HDR-materiale – dvs. HDR hele veien fra originalopptak til gjengivelsen på TV-en din – gir deg et langt mer virkelighetstro bilde, som kan gjengi scener med kraftige høylys og mørke skygger samtidig, vel å merke med full detaljrikdom, briljans og kontrast i hele bildet.

HDR gir deg ikke høyere oppløsning (flere piksler) sammenlignet med UHD/4K, men det løfter opplevelsen din og TV-en opp på et helt nytt nivå. UHD Blu-ray-filmer med HDR er for lengst på markedet, og streamingtjenester som f.eks. Netflix og Amazon tilbyr også UHD-titler med HDR. Gled deg til å oppleve hvor bra UHD-TV-en din faktisk er!

Game Mode – gaming på storskjerm

Har du spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en med HDMI, så kan du optimalisere spillopplevelsen din ved å velge Game Mode i menyen. Da går bildesignalet utenom flere av de innebygde prosessorene i TV-en, og du oppnår en lynrask respons akkurat som på PC-skjermen. Denne innstillingen kan du aktivere én gang for alle på den aktuelle inngangen, og på QE75Q95T får du Real Game Enhancer, som er Samsungs beste utgave av denne funksjonen.

Se det beste av verdens filmer og serier med streaming

Som eier av QE75Q95T kan du glede deg over å få tilgang til videostreamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nett, og både lyd og bilde er i toppkvalitet. Har du en god Internett-forbindelse så kan du allerede nå begynne å streame et raskt voksende utvalg av filmer og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Opptaks- og pausefunksjon via USB – se på TV når det passer deg

Med QE75Q95T kan du sette direkte-TV på pause, spole tilbake eller ta de opp, hvis du ønsker å se de på et senere tidspunkt. Dette krever imidlertid at du investerer i en portabel USB-harddisk, som kan fås i fornuftige størrelser for noen få hundrelapper og som enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til kan du i praksis glemme den helt.

Opptaks- og pausefunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen din, fordi du ikke lenger er slave av å sitte pal i sofaen når sendingen starter. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Som en eksklusiv detalj er QE75Q95T utstyrt med doble TV-tunere, så du kan ta opp én sending samtidig som du ser en annen. Vær likevel oppmerksom på at TV-en bare har én CI-slot til kortleser, så minst den ene sendingen må være ukryptert (free-to-air). Du kan imidlertid ta opp en kryptert TV-sending og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Husk også at du bare kan ta opp fra de innebygde, digitale TV-tunerne. Du kan altså ikke ta opp fra videostreamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Sylskarp digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt

QE75Q95T har innebygde DVB-T2, DVB-C og DVB-S2-tunere for sylskarp og støyfri digital TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet.

Tilbehør til Samsung QE75Q95T

Tekniske spesifikasjoner

Høyde med fot (cm)104,9

Anbefalte produkter