Hopp til innhold
Samsung
QLED-TV

Samsung QE85Q950TS

59 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

85” 8K QLED-TV toppmodell med Full Backlight, Ambient Mode, ultra-eksklusivt Zero Design og kun én kabel til skjermen. En TV som må oppleves!

Les mer:

Beskrivelse

Samsung QE85Q950T – 85” high-end 8K QLED-toppmodell med ultra-eksklusivt Zero Design, Full Backlight, Ultimate 8K Dimming, stemmestyring, AirPlay 2, eARC og One-Connect for bare én kabel til TV-en

  • Full Backlight 8K/UHD QLED med Ultimate 8K Dimming og Ultra Black antirefleks
  • Ultra-eksklusivt ”kantløst” Zero skjermdesign og premium Smart Control i metall
  • Separat One-Connect koblingsboks med bare én diskret kabel til TV-en, inkl. strøm
  • Stemmestyring med innebygget mikrofon (Google Assistant / Amazon Alexa)
  • Kan monteres helt inntil veggen med spesialdesignet no-gap veggfeste (ekstrautstyr)
QE85Q950T er en 85” high-end 8K QLED-toppmodell med svimlende 7680 X 4320 oppløsning. Her får du alt Samsung kan finne på av TV-delikatesser, inklusive Full Backlight bildepanel og separat One-Connect boks som samler alle tilkoblingene, slik at du kun trenger én diskret kabel til skjermen.

Metallrammen rundt skjermen er kun 2 mm tykk slik at du i praksis ser på et bilde som går fra kant til kant (Zero Design). Ultra Black antirefleksbehandlingen er imponerende effektiv selv under vanskelige lysforhold, og via det geniale no-gap veggfestet som medfølger, kan du montere TV-en helt flatt mot veggen. Akkurat som et maleri. Alt dette er designdetaljer som bidrar til å gjøre denne fantastiske TV-en til prikken over i-en i boligen din.

I Q950T-serien er bakbelysningen løst med Full Backlight, der LED-lyskildene sitter jevnt fordelt bak hele bildepanelet i stedet for langs kantene som på mange billigere TV-er. I kombinasjon med den raffinerte Ultimate 8K Dimming-funksjonen gir dette et sortnivå som kommer svært tett på OLED, samtidig som du får en helt overlegen briljans og lysstyrke.

Større lydopplevelser med eARC
Blant årets nyheter i QE85Q950T er eARC slik at du igjennom en tilkoblet HDMI-kabel kan overføre ukomprimert surroundlyd, inkl. Dolby Atmos, til anlegget ditt eller en kompatibel lydplanke. Du får også mulighet til å stemmestyre TV-en via de innebygde mikrofonene både i skjermen og i fjernkontrollen (Google Assistant / Amazon Alexa).

QE85Q950T kommer i sort metallfinish. Ekstra elegant Bluetooth-basert Smart Control i metallfinish følger med. Tradisjonell, infrarød trykknapp-fjernkontroll – for eksempel som supplement – kan kjøpes separat (TM1240A).

OBS: De innebygde stereohøyttalerne er veldig små på grunn av det ultraslanke designet. De kan holde til for eksempel nyhetssendinger og lignende, men HiFi Klubben anbefaler sterkt en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg, slik at lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten.
One-Connect Optical for kun én kabel til TV-en
I QE85Q950T har Samsung valgt å plassere alle tilkoblingene i en egen boks (One-Connect Optical). Her kan du koble til HDMI-bildekildene dine – for eksempel Blu-ray-spiller og spillkonsoll – samt USB-lagringsmedier. Den optiske, digitale lydutgangen sitter også her.

Fra boksen trenger du bare å trekke den medfølgende, dedikerte kabelen for å overføre både signaler og strøm videre til TV-en. Dermed får du bare én eneste kabel under skjermen, og det er virkelig noe som ser bra ut i stua, spesielt hvis du har TV-en hengende på veggen. Om du bruker den medfølgende foten så kan du få en helt skjult kabelføring. Hvis du vil, kan du plassere boksen helt ute av syne, for eksempel i et TV-møbel eller i et skap. 5 meter kabel følger med som standard. 10 meter fås som ekstrautstyr.

Ambient Mode – gjør TV-en din til en aktiv bilderamme
Ambient Mode er en smart funksjon for deg som ikke er overbegeistret over synet av en stor, sort firkant når TV-en ikke står på. Med Ambient Mode kan bildepanelet brukes aktivt på forskjellige måter, for eksempel til å etterligne tapeten eller veggstrukturen, eller eventuelt til å vise bilder, tid/vær eller andre ting, som en aktiv bilderamme. Ambient Mode ser virkelig stilig ut, men bruker en del mer strøm enn hvis TV-en er helt avslått. Derfor kan funksjonen selvfølgelig slås av og på som du vil.

QLED – Samsungs svar på verdens beste TV-teknologi
I en Samsung QLED-TV er bruken av LED-krystallene raffinert til et utrolig høyt nivå. Lysstyrken og dynamikken i et QLED-panel er intet mindre enn spektakulær. Når du samtidig får både sortnivå og innsynsvinkel som er svært tett på OLED, så begynner du å forstå hvorfor Samsung ikke uten videre regner OLED som fremtidens TV-teknologi.

HDR – tettere på virkeligheten enn noensinne
HDR (High Dynamic Range) er bildestandarden som får ut hele potensialet av UHD-TV-en din. Ekte HDR-materiale – dvs. HDR hele veien fra originalopptak til gjengivelsen på TV-en din – gir deg et langt mer virkelighetstro bilde, som kan gjengi scener med kraftige høylys og mørke skygger samtidig, vel å merke med full detaljrikdom, briljans og kontrast i hele bildet.

HDR gir deg ikke høyere oppløsning (flere piksler) sammenlignet med UHD/4K, men det løfter opplevelsen din og TV-en opp på et helt nytt nivå. UHD Blu-ray-filmer med HDR er for lengst på markedet, og streamingtjenester som f.eks. Netflix og Amazon tilbyr også UHD-titler med HDR. Gled deg til å oppleve hvor bra UHD-TV-en din faktisk er!

Game Mode – gaming på storskjerm
Har du spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en med HDMI, så kan du optimalisere spillopplevelsen din ved å velge Game Mode i menyen. Da går bildesignalet utenom flere av de innebygde prosessorene i TV-en, og du oppnår en lynrask respons akkurat som på PC-skjermen. Denne innstillingen kan du aktivere én gang for alle på den aktuelle inngangen, og på QE85Q950T får du Real Game Enhancer, som er Samsungs beste utgave av denne funksjonen.

Se det beste av verdens filmer og serier med streaming
Som eier av QE85Q950T kan du glede deg over å få tilgang til videostreamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nett, og både lyd og bilde er i toppkvalitet. Har du en god Internett-forbindelse så kan du allerede nå begynne å streame et raskt voksende utvalg av filmer og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Mens vi venter på at ekte 8K-materiale blir tilgjengelig på streamingtjenestene så kan du glede deg over at QE85Q950T støtter den nye AVI-standarden. Dette gjør deg i stand til å få en forsmak på fremtidens fantastiske bildekvalitet via de 8K-klippene du kan finne på Youtube allerede nå. Om du er den lykkelige eier av et godt kamera som kan ta opp video i 8K, så kan du også få optimalt utbytte av arbeidet med denne flotte TV-en.

Opptaks- og pausefunksjon via USB – se på TV når det passer deg
Med QE85Q950T kan du sette direkte-TV på pause, spole tilbake eller ta de opp, hvis du ønsker å se de på et senere tidspunkt. Dette krever imidlertid at du investerer i en portabel USB-harddisk, som kan fås i fornuftige størrelser for noen få hundrelapper og som enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til kan du i praksis glemme den helt.

Opptaks- og pausefunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen din, fordi du ikke lenger er slave av å sitte pal i sofaen når sendingen starter. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Som en eksklusiv detalj er QE85Q950T utstyrt med doble TV-tunere, så du kan ta opp én sending samtidig som du ser en annen. Vær likevel oppmerksom på at TV-en bare har én CI-slot til kortleser, så minst den ene sendingen må være ukryptert (free-to-air). Du kan imidlertid ta opp en kryptert TV-sending og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Husk også at du bare kan ta opp fra de innebygde, digitale TV-tunerne. Du kan altså ikke ta opp fra videostreamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Sylskarp digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt
QE85Q950T har innebygde DVB-T2, DVB-C og DVB-S2-tunere for sylskarp og støyfri digital TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet.

Tilbehør til Samsung QE85Q950TS

Tekniske spesifikasjoner

Høyde med fot (cm)113,1

Anbefalte produkter