Hopp til innhold
Samsung
Neo QLED-TV

Samsung QE85QN95A

54 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

85” high-end 4K Neo Quantum QLED-TV med Full Backlight, Ultimate UHD Dimming Pro, eksklusivt design og bare én kabel til skjermen!

Les mer:

Beskrivelse

Samsung QE85QN95A – 85” high-end Neo Quantum 4K QLED-TV med eksklusivt design, Full Backlight, Ultimate UHD Dimming Pro og One-Connect for bare én kabel til TV-en

 • Full Backlight Neo Quantum 4K QLED med Ultimate UHD Dimming Pro
 • Neo Quantum Processor 4K
 • Mange avanserte gaming-funksjoner
 • Separat Slim One Connect koblingsboks med bare én diskre kabel til TV-en (inkl. strøm)
 • Kan monteres helt inntil veggen med spesialdesignet Slim Fit veggfeste (ekstrautstyr)

Samsung QE85QN95A er en fantastisk 85” high-end 4K Neo Quantum QLED-TV som gir deg alt det beste fra Samsung hvis du ikke er helt klar for å ta spranget til 8K enda. Blant høydepunktene finner du Full Backlight bildepanel, Neo Quantum Processor 4K og Ultimate UHD Dimming Pro, som sammen gir deg en bildekvalitet som ville ha vært utenkelig for ganske få år siden, uansett pris.   

Den separate Slim One Connect-boksen samler alle tilkoblinger, slik at du bare trenger én enkelt diskré kabel til skjermen. Med det smarte Slim Fit-veggfestet (ekstrautstyr) kan du montere TV-en helt tett innpå veggen, akkurat som et maleri. En designdetalj som bidrar til å gjøre denne fantastiske TV-en til prikken over i-en i innredningen din.  

Med eARC kan du overføre ukomprimert surroundlyd (inkludert Dolby Atmos) gjennom den tilkoblede HDMI-kabelen. For eksempel til en matchende lydplanke som er laget for å gjengi Atmos høydeinformasjon i lyden. Dette gir deg en rekke nye muligheter til å få herlig lyd på TV-en din. Du kan også stemmestyre TV-en med fjernkontrollens mikrofon eller en separat smarthøyttaler (Google Assistant / Amazon Alexa). Støtte for stemmestyring på ditt lokale språk avhenger av hva den enkelte tjenesten tilbyr.

QE85QN95A fås i Carbon Silver finish. Bluetooth-basert Eco Smart Control med solceller og USB-lading medfølger. Tradisjonell infrarød fjernkontroll med trykknapper kan eventuelt kjøpes separat som et supplement (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler på det sterkeste å koble til en lydplanke, et sett aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg, slik at lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten. 

Neo QLED – en ny og bedre TV-opplevelse

Neo QLED er en videreutvikling av LED-teknologien der lysdiodene som lager lyset til bildet har blitt omtrent 40 ganger mindre. Det gir plass til langt flere LED-pærer på det samme arealet, noe som gir langt bedre kontroll over både de lyse og mørke områdene av bildet. Du får bedre sortnivå og kontrast samt langt mindre "bleeding" og Neo QLED har potensiale til å løfte LED-teknologien til et helt nytt nivå.

Den avanserte 4K Neo QLED-prosessoren analyserer visuelle data og anvender nevrale nettverk for å forbedre hver eneste synlige detalj. Dynamic Tone Mapping med HDR10+ tilpasser fargegjengivelsen og kontrastforholdet scene for scene, slik at du kan oppleve selv de fineste nyansene. Prosessoren oppskalerer alt bildemateriale til 4K så du alltid utnytter det fantastiske bildepanelet optimalt.

Den avanserte 4K Neo QLED-prosessoren analyserer visuelle data og anvender nevrale nettverk for å forbedre hver eneste synlige detalj. Dynamic Tone Mapping med HDR10+ tilpasser fargegjengivelsen og kontrastforholdet scene for scene, slik at du kan oppleve selv de fineste nyansene. Prosessoren oppskalerer alt bildemateriale til 4K så du alltid utnytter det fantastiske bildepanelet optimalt.

På Samsung QN95A-serien er bakbelysningen uført som Full Backlight, der LED-lyskildene sitter jevnt fordelt bak hele bildepanelet i stedet for langs kantene som på mange billigere TV-er. I kombinasjon med den raffinerte Ultimate UHD Dimming Pro funksjonen gir det et sortnivå som ligger svært tett på OLED, samtidig som at du får en helt suveren briljans og lysstyrke.

Slim One Connect for kun én kabel til TV-en 

I QE85QN95A har Samsung valgt å plassere alle tilkoblinger i en separat boks (Slim One Connect). Her kan du koble til alle HDMI-kildene dine – for eksempel Blu-ray-spiller og spillkonsoll – samt USB-lagringsmedier. Den optiske digitale lydutgangen finner du også her. 

Fra boksen trenger du bare å trekke den medfølgende dedikerte kabelen for å overføre både signaler og strøm videre til TV-en. Det gir et ryddig og elegant uttrykk i stuen hvis du har TV-en hengende på veggen. Bruker du det medfølgende bordstativet kan du få en helt skjult kabelføring. Selve boksen kan plasseres ute av syne, for eksempel i et TV-møbel eller et skap. Du kan også på elegant vis montere boksen diskret på baksiden av bordstativet. Kabel i 0,3 og 2,5 meters lengde medfølger, 5 meter fås som ekstrautstyr.

Ambient Mode – gjør TV-en til en aktiv bilderamme 

Ambient Mode er en smart funksjon for deg som ikke er overbegeistret over synet av en stor, sort firkant når TV-en ikke står på. Med Ambient Mode kan bildepanelet brukes aktivt på forskjellige måter, for eksempel til å etterligne tapetet eller veggstrukturen, eller eventuelt til å vise bilder, tid/vær eller andre ting, som en aktiv bilderamme. Ambient Mode ser virkelig stilig ut, men bruker en del mer strøm enn hvis TV-en er helt avslått. Derfor kan funksjonen selvfølgelig slås av og på som du vil.

Auto Game Mode – forrykende gaming på storskjerm 

Har du en spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en via HDMI, sørger Auto Game Mode for å optimalisere din spillopplevelse. Da går bildesignalet rundt flere av TV-ens innbyggede prosessorer, og du oppnår en lynrask og glidende respons akkurat som på en PC-monitor. 

På QE85QN95A får du Samsungs beste versjon av Game Mode inklusive HDMI 2.1- funksjonene VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) og HFR (High Frame Rate, 4K/120). Med Game Bar har du også et komplett kontrollpanel dedikert utelukkende til gaming.

Se det beste av verdens filmer og serier med streaming

Som eier av QE85QN95A kan du glede deg over å få tilgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nettet, og både lyd og bilde er i toppkvalitet inklusive et raskt voksende utvalg av film og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet. 

Opptak- og pausefunksjon via USB – se på TV når det passer deg

Med QE85QN95A kan du sette direkte-TV på pause, spole tilbake eller ta de opp, hvis du ønsker å se de på et senere tidspunkt. Dette krever imidlertid at du investerer i en portabel USB-harddisk, som kan fås i fornuftige størrelser for noen få hundrelapper og som enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til kan du i praksis glemme den helt.

Opptaks- og pausefunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen fordi du ikke lengre trenger å sitte klar i sofaen når sendingene starter. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG). 

Som en eksklusiv detalj er QE85QN95A utstyrt med doble TV-tunere, slik at du kan gjøre opptak av én sending samtidig som du ser på en annen. Vær likevel oppmerksom på at TV-en bare har én CI-slot til kortleser, så minst den ene sendingen må være ukryptert (free-to-air). Du kan imidlertid ta opp en kryptert TV-sending og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Husk også at du bare kan ta opp fra de innebygde digitale TV-tunerne. Du kan altså ikke gjøre opptak fra videostreamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt

QE85QN95A har innebygde DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere for knivskarpt og støyfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat tuner-boks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet. 

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Full Backlight 4K Neo Quantum QLED med Ultimate UHD Dimming Pro
 • Neo Quantum Processor 4K
 • Solid Slim 4 Bezel-less design og Eco Smart Control
 • Separat Slim One Connect koblingsboks med kun én diskré kabel til TV-en inkl. strøm
 • Mange avanserte gaming-funksjoner
 • Kan monteres helt inntil veggen med Slim Fit veggfeste (ekstrautstyr)
 • Meget høy lysstyrke
 • Pause/opptaksfunksjon med doble TV-tunere
 • Innebygget mikrofon i fjernkontrollen for stemmestyring

Begrensninger

 • Ikke metall-finish
 • Ikke Dolby Vision
 • Slim Fit veggfeste er ekstrautstyr

Tilbehør til Samsung QE85QN95A

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermstørrelse85"
Bildeprosessor Neo Quantum Processor 4K
Game modeJa
Full / edge backlightFull Backlight

Anbefalte produkter