Hopp til innhold
Samsung
OLED-TV

Samsung S92C 77"

39 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Eksklusivt 4K QD-OLED TV med flott design, fremragende farger og perfekte sortnivåer. En drøm til TV-hjemmekinoen!

Les mer:

Beskrivelse

Samsung S92C – eksklusivt 4K QD-OLED TV med flott design, fremragende farger og perfekte sortnivåer

 • 4K QD-OLED med Neural Quantum Processor 4K
 • Perfekt sortnivå, mettede farger og meget bred innsynsvinkel
 • Mange avanserte gaming funksjoner inkl. 4K/144Hz
 • Eksklusivt design og Eco Smart Control med solceller
 • Kan monteres helt inntil vegg via Slim Fit veggfeste (ekstratilbehør)

Samsung S92C er et eksklusivt 4K QD-OLED TV, som kombinerer det beste fra QLED- og OLED-teknologiene og gir deg en billedkvalitet, du må oppleve for å tro er mulig. Du får brilliante farger og perfekt sortnivå, og med det eksklusive designet får du en flott visuell opplevelse fra TV-en, selv når det er avslått. Hvis du kan klare deg uten One Connect tilkoblingsboksen og det enda flottere designet på S95C toppserien, får du nesten den samme TV-opplevelsen her, men til en merkbart lavere pris.

Via det smarte Slim Fit veggfeste (ekstratilbehør) kan du montere TV’et helt flatt inntil veggen akkurat som et maleri. En designdetalj, som er med på å gjøre dette fantastiske TV til prikken over i-en i din boliginnredning.

Via eARC kan du overføre ukomprimert surroundlyd inkl. Dolby Atmos igjennom den tilkoblede HDMI-kabelen. For eksempel til en fet hjemmekino eller en matchende soundbar, som er laget for å gjengi Atmos høydeinformasjon i lyden. Du kan også stemmestyre TV-en via fjernkontrollens mikrofon (Amazon Alexa) eller en separat smarthøyttaler (Google Assistant). Støtte for stemmestyring på dit lokale språk avhenger av, hva den enkelte tjenesten tilbyr.

Samsung S92C fås i Carbon Silver finish. Bluetooth-basert Eco Smart Control med solceller medfølger. Solcellene virker selv i stuebelysning og sparer både deg og naturen for unødvendige batterier. Tradisjonell infrarød trykknapp-fjernkontroll – for eksempel som supplement – kan kjøpes separat (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler kraftig å koble til et sett aktive høyttalere, en god soundbar eller et separat stereo- eller surroundanlegg, så lyden kan leve opp til den flotte billedkvaliteten. 

Samsung QD-OLED – et spennende TV-alternativ

I en OLED-skjerm er der ingen bakbelysning bak panelet som på de konkurrerende LED/QLED-TV. Ved OLED er det de enkelte billedpunkter (pixels), som generer lys, og det gir mulighet for både superflatt design, lavt energiforbruk, perfekt sortnivå og ultrahurtig responstid.

QD-OLED er Samsungs egen versjon av OLED-teknologien, og den kombinerer fordelene ved OLED og Quantum Dot, som de også bruker i deres populære QLED-TV. Med QD-OLED er hele det bakerste laget på billedpanelet dekket av blå OLED-pixels, som ut fra billedsignalet aktiverer et overliggende lag av lysende røde, grønne og blå «Quantum Dots». Dermed dannes det bilde du ser på skjermen.

Med QD-OLED slipper du fargefiltre og en separat hvit fargekanal som vanner ut fargene ved høy lysstyrke. På bunnlinjen får du optimale farger og maksimal lysstyrke samtidig, og det er en stor nyhet i OLED-universet. Energiforbruket er samtidig redusert markant på grunn av den høye effektiviteten, og det er en bonus som absolutt er verdt å ta med seg.

I motsetning til QLED-TV kan OLED gjengi ren sort, fordi du her kun skal stenge av de riktige pixlene for å få kullsort. OLED har til gjengjeld ikke fullt så høy lysstyrke som de beste QLED-skjermene, og de trives derfor best i rom hvor der er noenlunde kontroll på bakgrunnsbelysningen. Det bør du ta med i beregningen om du har en meget lys stue. Du er alltid velkommen til å ta HiFi Klubben med på råd, hvis du er i tvil, om den ene eller anden type TV er best for ditt behov.

Ambient Mode – gjør TV-en til en aktiv billedramme

Ambient Mode er en smart funksjon til deg som ikke er for begeistret med tanken på å se på en stor, sort, firkant, når TV-en er avslått. Med Ambient Mode kan billedpanelet på forskjellig vis brukes aktivt, for eksempel til å etterligne veggen din eller veggstrukturen, alternativt til å vise bilder, tid/vær m.m. som en aktiv billedramme. Ambient Mode ser virkelig stilig ut, men bruker en del mere strøm, enn om TV-en var helt avslått. Derfor kan funksjonen selvfølgelig skrues av og på som du selv ønsker.

Auto Game Mode – forrykende gaming på storskjerm

Har du spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en via HDMI, sørger Auto Game Mode for å optimere din spillopplevelse. Så kjører billedsignalet utenom flere av TV-ens innebyggede prosessorer, og du oppnår en lynhurtig og glidende respons akkurat som på din PC-monitor.

På S92C får du Samsungs fineste versjon av Game Mode inklusive HDMI 2.1 funksjonene VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/144). Med Game Bar 3 har du også et komplett kontrollpanel dedikert utelukkende til gaming.

Se verdens beste filmer og serier med streaming

Som eier av S92C kan du glede deg over å få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nettet, og både lyd og bilde er i toppkvalitet inklusive et raskt voksende utvalg av film og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Opptak- og pausefunksjon via USB – se TV når det passer deg

Med S92C kan du sette direkte TV-sendinger på pause, spole tilbake eller ta dem opp hvis du ønsker å se de på et senere tidspunkt. Det krever at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for noen få hundrelapper og enkelt kan gjemmes vekk. Når den først er tilkoblet, kan du i praksis glemme alt om den.

Opptak- og pausefunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen din, fordi du ikke lengere er slave av å skulle sitte klar i sofaen ved programmets start. Du kan til og med lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Som en eksklusiv detalj er S92C bestykket med dobbelte TV-tunere, så du kan ta opp én sending, samtidig som du ser en annen. Vær oppmerksom på at TV-en kun har en CI-slott til kortleser, så minimum den ene sendingen er nødt til å være ukryptert (free-to-air). Du kan riktignok likevel ta opp en kryptert TV-sending og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Vær også oppmerksom på at du kun kan ta opp fra den innebyggede digitale TV-tuneren. Du kan altså ikke ta opp fra video-streamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt

S92C har innebyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støyfritt digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellitt (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tuner boks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital billedkvalitet. 

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • 4K QD-OLED med Neural Quantum Processor 4K
 • Perfekte sortnivåer og meget vid innsynsvinkel
 • Eksklusivt design
 • Eco Smart Control med solceller
 • Mange avanserte gaming funksjoner inkl. 4K/144Hz
 • Game Motion Plus / Super Ultra Wide GameView / Game Bar 3.0
 • Panel responstid: 6 ms
 • Kan monteres helt inntil vegg via Slim Fit veggfeste (ekstratilbehør)
 • Høy lysstyrke for et OLED-TV
 • Alle HDMI-innganger er HDMI 2.1 kompatible
 • Pause/opptaksfunksjon med dobbelte TV-tunere
 • Innebygget mikrofon i fjernkontrollen for stemmestyring

Begrensninger

 • Ikke Dolby Vision
 • Ikke Infinity One Design
 • Ikke Expert Calibration
 • Slim Fit veggfeste er ekstrautstyr
 • Noen QLED-alternativer har høyere lysstyrke

Reviews

Tilbehør til Samsung S92C 77"

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermteknologi OLED
HDR-Formater HDR10+, HLG, HGiG
Skjermoppdatering 120 Hz
Bildeprosessor Neural Quantum Processor 4K
Game modeJa

Anmeldelser


4.3
6 anmeldelser
5
3
4
2
3
1
2
0
1
0