Hopp til innhold
Samsung The Frame 85” QE85LS03A QLED-TV

SamsungThe Frame 85” QE85LS03AQLED-TV

stk24 990,-
Ikke på lager

Les mer:

Beskrivelse

Samsung The Frame – gjør dit TV til et flott kunstverk på veggen

Når du skrur av The Frame blir den til en digital bilderamme som kan tilpasses og vise alle dine favorittkunstverk. The Frame er et opplagt valg for kunstelskere fordi du kan nyte kunst fra hele verden hjemme i din egen stue. Bare trykk på av/på-knappen på One Remote og se hvordan Art Mode gjør den blanke TV-skjermen til et privat galleri med dine favorittkunstverk. ,  ,

Den nye og forbedrede Art Store gjør det enkelt å bla gjennom, oppdage og hente kunstverk fra et stort bibliotek fra førende internasjonale gallerier. Velg fra en liste over populære kunstverk fra hele verden, inkludert klassiske og moderne mesterverk og enestående profesjonell fotokunst. Et abonnement gir deg tilgang til mer en 1400 kunstverk i verdensklasse slik at du alltid finner det perfekte bakgrunnsbildet for din smak og innredningsstil. * ,

Lyssensoren i The Frame justerer automatisk skjermens lysstyrke og farger basert på lyset rundt TV-en sånn at kunstverkene alltid beholder sine naturlige farger. Takket være den energibesparende bevegelsessensoren kan du med god samvittighet nyte din favorittkunst når du er i rommet - når du forlater det, slås skjermen av automatisk. ,

The Frame kommer med innebygget lagringsplass for opp til 1200 bilder (basert på 5MB/bilde). Du kan også overføre fotografiene dine til The Frame fra mobilen eller via en USB-minnepinne, slik at du kan vise frem dine egne mesterverk. Du kan tilpasse presentasjonen av bildene dine og ramme dem inn med realistiske passepartouter som gir et enda flottere uttrykk. Du kan velge mellom mange forskjellige passepartouter og farger.

Auto Game Mode – forrykende gaming på storskjerm

Har du en spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en via HDMI, sørger Auto Game Mode for å optimalisere din spillopplevelse. Da går bildesignalet rundt flere av TV-ens innbyggede prosessorer, og du oppnår en lynrask og glidende respons akkurat som på en PC-monitor.

På The Frame får du Samsungs beste versjon av Game Mode inklusive HDMI 2.1- funksjonene VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/120). Med Game Bar 2 har du også et komplett kontrollpanel dedikert utelukkende til gaming.

Se det beste av verdens film og serier med streaming

Som eier av The Frame kan du glede deg over å få tilgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nettet, og både lyd og bilde er i toppkvalitet inklusive et raskt voksende utvalg av film og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Opptak- og pausefunksjon med USB – se TV når det passer deg

Med The Frame kan du sette direkte-TV på pause, spole tilbake eller ta de opp, hvis du ønsker å se de på et senere tidspunkt. Dette krever imidlertid at du investerer i en portabel USB-harddisk, som kan fås i fornuftige størrelser for noen få hundrelapper og som enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til kan du i praksis glemme den helt.

Opptaks- og pausefunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen fordi du ikke lengre trenger å sitte klar i sofaen når sendingene starter. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Knivskarp digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt

The Frame har innebygde DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere for knivskarpt og støyfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat tuner-boks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet.

Mer bilder av Samsung The Frame 85” QE85LS03A

Samsung The Frame 85” QE85LS03A QLED-TV

Tekniske spesifikasjoner

HDR-Formater HDR10, HDR10+, HLG
Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermoppdatering 120 Hz
Skjermstørrelse 85"
Skjermteknologi QLED

Tilbehør til Samsung The Frame 85” QE85LS03A

Anbefalte produkter