Hopp til innhold
Samsung The Sero LS05T QLED-TV

SamsungThe Sero LS05TQLED-TV

Unik 43” 4K/UHD QLED-TV med dreibar skjerm, skjermspeiling fra telefon, integrert lydsystem og uendelige muligheter for underholdning.
Navy Blue
stk9 990,-
Bestillingervare Forventet leveringstid 3-8 uker

Les mer:

Beskrivelse

Samsung The Sero – 43” 4K/UHD QLED-TV med dreibar skjerm og uendelige muligheter for underholdning

Samsung The Sero er en unik 43” 4K QLED-TV med dreibar skjerm, som kan settes både vannrett og loddrett (motordrevet). Du får den samme gode bildekvaliteten som på andre gode TV-er, men du får samtidig utallige nye muligheter for underholdning i hverdagen. For eksempel kan du speile skjermen fra telefonen din på TV-en i loddrett format, slik at du kan spille, være på Instagram og Facebook og surfe på nettet på akkurat samme måte som på telefonen din – bare i mye større format.

Med TapView trenger du bare å kort berøre kanten på TV-en med telefonen for å få speilet skjermen. Du får også massevis av nye muligheter til å bruke PC-en din sammen med TV-en, og med Multi View kan du speile mobilskjermen på den ene siden av TV-skjermen, mens du for eksempel ser en film på andre siden. Det er bare fantasien din som setter grensene.

Smart gulvstativ med integrert lyd

Samsung The Sero er bygget med et smart integrert gulvstativ som også inneholder et velfungerende stereo-lydsystem. Her får du vesentlig bedre lyd enn med bittesmå innebygde høyttalere i skjermen, som på andre TV-er. Du trenger ikke å kjøpe en lydplanke, og du kan også flytte TV-en over til andre enden av stua mye lettere hvis du har lyst til det.

Samsung The Sero fås i blå finish (Navy Blue). Bluetooth-basert Smart Control medfølger. Tradisjonell infrarød fjernkontroll med trykknapper – for eksempel som supplement – kan kjøpes separat (TM1240A).

OBS: Det er ikke garantert at alle kombinasjoner av enheter, apper, streamingteknologier og operativsystemer kan speiles på Samsung The Sero. Speiling over AirPlay 2 fungerer kun i horisontal tilstand. Spør HiFi Klubben, eller sjekk Samsungs hjemmesider for mer info.

Mer bilder av Samsung The Sero LS05T

Samsung The Sero LS05T QLED-TV

Høydepunkter

  • Plug-and-play
  • Skjerm kan dreies til loddrett posisjon (motorstyrt)
  • Speiling av loddrett skjerm fra telefon og nettbrett
  • Flere skjermer kan speiles samtidig (Multi View)
  • Integrert gulvstativ med innebygget stereo-lydsystem

Tekniske spesifikasjoner

Full / edge backlightEdge Backlight
Game modeJa
Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermstørrelse 43"

Tilbehør til Samsung The Sero LS05T

Anbefalte produkter