Hopp til innhold
1 190,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Nyt løpeturen eller treningen med et par smarte, trådløse in-ear-hodetelefoner som tåler det meste. God lyd, lav vekt og god komfort.

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser CX SPORT – trådløse, in-ear Bluetooth-hodetelefoner til sport og trening

CX SPORT er trådløse, in-ear Bluetooth-hodetelefoner som laget for å motstå både støv og svette, slik at du kan nyte musikken din på selv de lengste løpeturene, sykkelturene eller treningsøktene på senteret. Det ergonomiske lettvektsdesignet med myke ørefinner sikrer optimal passform og komfort i timevis, og kabelen som går mellom hodetelefonene kan bæres både bak nakken og foran. Den smarte kabelklipsen skal nok klare å holde ting på plass.

CX SPORT er utstyrt med et patentert høyttalersystem som gir en klar og detaljert lyd med dyp og solid bass. Akkurat det du trenger når du vil ha et ekstra dytt på den neste treningsøkten. Og når du er ferdig med å svette, så kan du skylle hodetelefonene under kranen.

Med opptil 6 timers batteritid kan du klare de fleste utfordringer, og hvis det allikevel skulle knipe, så kan du få en ekstra time med musikk hvis du lader i bare ti minutter.

CX SPORT fås i gul/sort finish. Ørepropper og ørefinner i forskjellige størrelser følger med.

Høy brukervennlighet og avansert Bluetooth
CX SPORT har fjernkontroll med 3 knapper på kabelen, slik at du enkelt kan styre musikk og telefonsamtaler, og praktiske stemmekommandoer gjør det enda lettere å bruke hodetelefonene. Du kan koble CX SPORT trådløst til to Bluetooth-enheter samtidig, slik at du lynraskt kan skifte fra det ene apparatet til det andre, for eksempel hvis telefonen ringer mens ser en film på nettbrettet.

Med både aptX og AAC-lydformatene får du optimal trådløs lydkvalitet, uansett om telefonen din er en Apple eller Android. Med Android får du til og med også aptX Low Latency, slik at du for eksempel kan spille eller se Netflix eller YouTube på toget uten irriterende lydforsinkelse i forhold til bildet på skjermen.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

  • Sikker og komfortabel passform med ergonomiske ørefinner
  • Opptil 6 timers batteritid (10 min. lading gir 1 time ekstra)
  • Svært lav vekt
  • Motstår støv og vann (IPX5)
  • God Bluetooth-lydkvalitet med aptX og AAC
  • Minimal tidsforsinkelse med aptX Low Latency (Android)
  • Kan pares med to Bluetooth-enheter samtidig
  • Brukervennlig stemmeguide

Begrensninger

  • Ikke dedikert app eller personlig trener
  • Noen alternativer har enda lenger batteritid

Videoer om CX SPORT

Tilbehør til Sennheiser CX SPORT

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde17-21.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonÅpen
Impedans passiv28 ohm
Bluetooth-versjonJa - 4.2 ( aptX, aptX Low Latency, AAC )
Avspilling via USBNei