Hopp til innhold
Sennheiser
Head-fi headset

Sennheiser HD 660 S

5 245,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Åpen over-ear-modell i overlegen Sennheiser-kvalitet. For deg som vil ha ekte audiofil glede, men fortsatt vil ta hensyn til budsjettet.

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser HD 660 S – EISA-belønte åpne over-ear-hodetelefoner med fremragende lyd og overlegen komfort

  • Imponerende åpen, naturlig og detaljert lyd
  • Åpen lettvektskonstruksjon med overlegen komfort
  • Både balansert og ubalansert tilkobling
  • Optimale i kombinasjon med high-end-komponenter
  • Oppbevaringseske følger med
HD 660 S er åpne over-ear-hodetelefoner med en lydgjengivelse som vil få frem det beste av enhver innspilling uansett sjanger. Selv de minste detaljene glitrer krystallklart, og lydbildet er så stort og åpent at du umiddelbart glemmer både tid og rom.

De superlette driverne er individuelt målt og håndplukket av Sennheiser for at de skal matche hverandre innenfor ±1 dB. Dette bidrar til å gi deg et ekstremt presist stereobilde. HD 660 S vant den ettertraktede EISA-prisen som beste produkt innen hodetelefoner 2018-2019.

Blant entusiaster er det nesten en religiøs diskusjon om det er åpne eller lukkede hodetelefoner som låter best. Men hvis du foretrekker den åpne typen, så kan HD 660 S gi deg et imponerende musikalsk, realistisk og detaljert lydbilde som flyter naturlig og avslappet uansett volumnivå. Lettvektskonstruksjonen med myke, omsluttende øreputer gir deg en fantastisk komfort time etter time, og alle materialer og tekniske løsninger er valgt med fullt fokus på at du skal få optimalt resultat med markedets beste hi-fi-utstyr.

Fortjener sin egen forsterker
HD 660 S er audiofile 150-ohms-hodetelefoner som raskt vil avsløre eventuelle begrensninger i det tilkoblede utstyret. Derfor er de primært beregnet til å kombineres med en separat hodetelefonforsterker eller som minimum en høykvalitets hodetelefonutgang på en stasjonær forsterker eller receiver.

HD 660 S fås i sort finish.

Tilbehør til Sennheiser HD 660 S

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear, Head-Fi
Aktiv støykanselleringNei
Frekvensområde10-41.000 Hz
Følsomhet104 dB
MikrofonNei
Akustisk konstruksjonÅpen
Impedans passiv150 ohm
BluetoothNei

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0