Hopp til innhold
Sennheiser
Head-fi headset

Sennheiser HD 660 S

5 245,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Åpen over-ear-modell i overlegen Sennheiser-kvalitet. For deg som vil ha ekte audiofil glede, men fortsatt vil ta hensyn til budsjettet.

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser HD 660 S – EISA-belønte åpne over-ear-hodetelefoner med fremragende lyd og overlegen komfort

  • Imponerende åpen, naturlig og detaljert lyd
  • Åpen lettvektskonstruksjon med overlegen komfort
  • Både balansert og ubalansert tilkobling
  • Optimale i kombinasjon med high-end-komponenter
  • Oppbevaringseske følger med
HD 660 S er åpne over-ear-hodetelefoner med en lydgjengivelse som vil få frem det beste av enhver innspilling uansett sjanger. Selv de minste detaljene glitrer krystallklart, og lydbildet er så stort og åpent at du umiddelbart glemmer både tid og rom.

De superlette driverne er individuelt målt og håndplukket av Sennheiser for at de skal matche hverandre innenfor ±1 dB. Dette bidrar til å gi deg et ekstremt presist stereobilde. HD 660 S vant den ettertraktede EISA-prisen som beste produkt innen hodetelefoner 2018-2019.

Blant entusiaster er det nesten en religiøs diskusjon om det er åpne eller lukkede hodetelefoner som låter best. Men hvis du foretrekker den åpne typen, så kan HD 660 S gi deg et imponerende musikalsk, realistisk og detaljert lydbilde som flyter naturlig og avslappet uansett volumnivå. Lettvektskonstruksjonen med myke, omsluttende øreputer gir deg en fantastisk komfort time etter time, og alle materialer og tekniske løsninger er valgt med fullt fokus på at du skal få optimalt resultat med markedets beste hi-fi-utstyr.

Fortjener sin egen forsterker
HD 660 S er audiofile 150-ohms-hodetelefoner som raskt vil avsløre eventuelle begrensninger i det tilkoblede utstyret. Derfor er de primært beregnet til å kombineres med en separat hodetelefonforsterker eller som minimum en høykvalitets hodetelefonutgang på en stasjonær forsterker eller receiver.

HD 660 S fås i sort finish.

Tilbehør til Sennheiser HD 660 S

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear, Head-Fi
Aktiv støykanselleringNei
Frekvensområde10-41.000 Hz
Følsomhet104 dB
MikrofonNei
Akustisk konstruksjonÅpen
Impedans passiv150 ohm
BluetoothNei

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Lars
Norge
6/21/2023

Oppgraderte fra HD650 til disse. Begge modellene har utmerket lyd, men HD660S er mindre trettende på ørene mine over lang tid, noe som er godt jobbet. Noen små design-tweaks gjør at utseendet også er et hakk skarpere, for dem som bryr seg om sånt.

Lars
Norge
Arne
Danmark
6/19/2023

Hodetelefonene brukes uten egen hodetelefonforsterker alene med en eldre 2x80W NAD-forsterker C 355 BEE for lytting til jazz og klassisk. Den åpne konstruksjonen gjør lytterommet større og luftigere. Telefonene er lette. Putene gir plass til ørene og blir ikke ubehagelig varme. Lyden er mer et lydrom enn et lydbilde: instrumentene er plassert like mye i dybden som til venstre eller høyre. Lyden er klar uten å bli klinisk og varm uten å bli klumpete. Bassen er diskret, men godt integrert i lyden. Diskanten er en opplevelse. Har skarpheten og luftigheten til en bånddiskant og fremhever forskjellen mellom spesialkarakteren til et enkelt instrument, enten det er et tre-, strenge- eller blåseinstrument eller om lyden kommer fra et stemmebånd. Det virker som om hodetelefonene tilpasser seg det gitte opptaket og får noe godt ut av det uavhengig av teknisk kvalitet. Det høres som om hodetelefonene har et overskudd, et uutnyttet potensial, som krever å bli utforsket og utført. Foreløpig nøyer jeg meg med å bli dypt imponert over lydkvaliteten på lytting fra en eldre NAD-forsterker.

Arne
Danmark